Beeovita
Bloccs badekar og dusj vannbeskyttelse for benet 63 + / 95cm Voksne
Bloccs badekar og dusj vannbeskyttelse for benet 63 + / 95cm Voksne

Bloccs badekar og dusj vannbeskyttelse for benet 63 + / 95cm Voksne

Bloccs Bad und Dusche Wasserschutz für das Bein 63+/95cm Erwachs

  • 111.80 USD

    Du lagrer 0 / 0%
Utbeholdning
Cat. G
Legg til mer for større rabatter!

Kjøp 2 og spar 28.49 USD / -14%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Вistributør OSCIMED SA
  • Varenummer: 6358381
  • EAN 5060295740130

Beskrivelse

Bloccs vannbeskyttelse for bad og dusj for benet 63 + / 95 cm voksne

Ta et komfortabelt og avslappende bad eller dusj uten å bekymre deg for å få det skadde beinet vått med Bloccs Bath and Shower Water Protection for the Leg.

Dette vannbeskyttelsesproduktet er designet for å holde benet ditt tørt mens du nyter badet eller dusjen. Den er perfekt for personer med gips, sår, rifter eller kirurgiske snitt på benet. Den fleksible og komfortable designen lar deg bevege deg fritt samtidig som du beskytter det berørte området mot vannskader og infeksjon.

Bloccs Bath and Shower Water Protection for the Leg er laget av materialer av høy kvalitet som er holdbare, gjenbrukbare og enkle å rengjøre. Den har en patentert forseglingsmekanisme som skaper en vanntett forsegling rundt benet for å hindre vann i å komme inn. Denne innovative teknologien gjør det mulig for deg å nyte dine daglige rutiner uten å bekymre deg for å skade skaden eller forsinke helbredelsen.

Blocks Bath and Shower Water Protection for the Leg kommer med et bredt utvalg av størrelser som passer til alle voksne ben fra 63 cm til 95 cm i omkrets. Du kan enkelt måle beinet med det medfølgende målebåndet og velge riktig størrelse for en tettsittende og sikker passform. Produktet er kompatibelt med de fleste benskader for voksne og vanntette bandasjer og kan brukes på begge ben, enten det er over eller under kneet.

Det er enkelt og greit å bruke Bloccs Bath and Shower Water Protection for beinet. Du trenger bare å skyve den over benet, og den vil skape en vakuumforsegling rundt det berørte området for å holde det tørt. Du kan da bade eller dusje uten å bekymre deg, og når du er ferdig, fjerner du den og tørker den ren med en fuktig klut.

Avslutningsvis er Bloccs Bath and Shower Water Protection for the Leg et viktig tilbehør for personer med beinskader som ønsker å opprettholde hygienen og komforten mens de håndterer skadene. Prøv det i dag og nyt en bekymringsfri bad- eller dusjopplevelse.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice