Beeovita
Lavera bodylotion revitaliserende Tb 200 ml
Lavera bodylotion revitaliserende Tb 200 ml

Lavera bodylotion revitaliserende Tb 200 ml

Lavera Bodylotion vitalisierend Tb 200 ml

  • 17.83 USD

    Du lagrer 0 / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Legg til mer for større rabatter!

Kjøp 2 og spar 7.46 USD / -23%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments

Beskrivelse

Lavera Body Lotion Revitalizing Tb 200 ml

Opplev den forfriskende og oppkvikkende følelsen av Lavera Body Lotion Revitalizing Tb 200 ml. Denne naturlige kroppskremen er den perfekte løsningen for å revitalisere og gi næring til huden din. Body lotion er perfekt for alle hudtyper og er spesielt gunstig for tørr og sensitiv hud.

Kroppskremen er laget med ingredienser av høy kvalitet som er 100 % naturlige og økologiske. Hovedingrediensene er Aloe Vera, som beroliger og kjøler ned huden, og grønn te, som er rik på antioksidanter og bidrar til å beskytte huden mot miljøbelastninger. Lotionen er også tilsatt Shea Butter, som er kjent for sine fuktighetsgivende og helbredende egenskaper.

Denne Lavera Body Lotion er fri for syntetiske ingredienser, som parabener, kunstige dufter og mineraloljer, som kan være skadelige for huden og miljøet. Formelen er dermatologisk testet, og lotionen er skånsom mot huden, noe som gjør den perfekt for daglig bruk.

Den forfriskende duften til Lavera Body Lotion revitaliserer sansene og etterlater huden myk, glatt og næret. Lotionen er hurtigabsorberende, og den ikke-fettete formelen betyr at den ikke etterlater en klissete rest på huden.

Lavera Body Lotion Revitalizing Tb 200 ml kommer i en hendig og praktisk tube, noe som gjør den ideell å ta med deg på farten. Den er perfekt for bruk etter en dusj eller et bad, eller når du trenger å hydrere og forynge huden din.

Forvandle huden din med Lavera Body Lotion Revitalizing Tb 200 ml og nyt den luksuriøse følelsen av myk, næret og revitalisert hud.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice