Beeovita
SÄNGER varmtvannsflaske 0,8l plysj leketøy sau Lastebil
SÄNGER varmtvannsflaske 0,8l plysj leketøy sau Lastebil

SÄNGER varmtvannsflaske 0,8l plysj leketøy sau Lastebil

SÄNGER Wärmflasche 0.8l Plüschtier Schaf Lorry

  • 48.74 USD

    Du lagrer 0 / 0%
Utbeholdning
Cat. G
Legg til mer for større rabatter!

Kjøp 2 og spar 13.56 USD / -15%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Вistributør SUPAIR CARE AG
  • Varenummer: 6333240
  • EAN 4012677165377

Beskrivelse

SINGER-varmvannsflaske – 0,8L myk-sauevogn

Vi introduserer SINGER-varmvannsflasken, den ideelle varmtvannsflasken for de kalde vinternettene. Flaskens sauebildesign er perfekt for barn som elsker å kose seg med favorittkosedyret sitt mens de holder seg varme og koselige.

Flasken har en kapasitet på 0,8 liter, som er perfekt for å holde nok varmt vann til flere timers varme. Dessuten sikrer det myke og komfortable stoffet på flaskedekselet at det ikke vil forårsake ubehag på huden.

Ikke bare er SINGER-varmtvannsflasken flott for voksne og barn, men den kan også være brukes også til kjæledyr! Bare plasser varmtvannsflasken i kjæledyrets seng for å sikre at de holder seg varme og komfortable hele natten.

En av de viktigste fordelene med dette produktet er at det kommer med en propp for å forhindre lekkasjer. Proppen sørger for at det varme vannet forblir i flasken, slik at du ikke trenger å bekymre deg for vannlekkasje eller søl.

Avslutningsvis, hvis du leter etter en varmtvannsflaske av høy kvalitet, er SINGER-varmvannsflasken – 0,8 L Myk Toy Sauevogn det perfekte valget. Den er komfortabel, langvarig og en utmerket investering for alle som trenger å holde seg varm på kalde netter.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice