Beeovita

Moderma Flex Uro 1t 15-64mm flat. flex ende. gjennomsiktig. mer kom

Moderma Flex Uro 1t 15-64mm plan. Flextend. transparent. Mehrkam

  • 259.32 USD

Utbeholdning
Cat. G
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments

Beskrivelse

Moderma Flex Uro 1t 15-64 mm flat

Vi introduserer Moderma Flex Uro 1t 15-64mm flat, et revolusjonerende produkt designet for å forbedre komforten og bekvemmeligheten ved kateterisering for personer med urininkontinensproblemer.

Fleksibel og gjennomsiktig

Moderma Flex Uro 1t er laget av et fleksibelt materiale som sikrer komfortabel innsetting og fjerning, selv for personer med sensitiv hud. Den gjennomsiktige designen tillater visuell observasjon av urinstrømmen, noe som er avgjørende for å overvåke produksjonen og oppdage potensielle problemer.

Flerkammersystem

Uro 1t har et flerkammersystem som gir effektiv drenering og reduserer risikoen for blokkering eller lekkasjer. Dette systemet sikrer at urinen forblir innenfor kateteret, forhindrer kontaminering av området rundt og minimerer risikoen for infeksjon.

Flat og Flex End

Den flate og fleksible endedesignen til Moderma Flex Uro 1t gjør den enkel å bruke, selv for personer med begrenset fingerferdighet eller mobilitet. Den flate enden gir en stabil base for kateteriseringsprosessen, mens den fleksible enden sikrer komfortabel plassering.

Pakkens innhold

Hver pakke inneholder 10 deler av Moderma Flex Uro 1t, som gir mange alternativer for hyppig eller sporadisk bruk. De ulike størrelsesalternativene (15-64 mm) sikrer en perfekt passform for hver enkelt person, noe som øker komforten og effektiviteten til produktet.

Invester i Moderma Flex Uro 1t 15-64 mm flat i dag og opplev den ultimate komforten og bekvemmeligheten under kateterisering.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice