Beeovita
TIELLE IKKE klebende skumbandasje 15x15cm ikke klebende 10 stk.
TIELLE IKKE klebende skumbandasje 15x15cm ikke klebende 10 stk.

TIELLE IKKE klebende skumbandasje 15x15cm ikke klebende 10 stk.

TIELLE NON ADHESIVE Schaumverband 15x15cm nicht adhäsiv 10 Stk

  • 319.81 USD

Utbeholdning
Cat. F
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: KCI MEDICAL GMBH
  • Varenummer: 6318950
  • EAN 2051978006028

Beskrivelse

TIELLE ikke-klebende skumbandasje 15x15cm - 10 stykker

Når det gjelder sårpleie, er TIELLE ikke-klebende skumbandasje det beste valget for helsepersonell. Størrelsen på 15x15 cm, sammen med dens ikke-klebende egenskaper, gjør den perfekt for en rekke sårtyper, inkludert kirurgiske steder, trykksår og brannskader.

Skumbandasjen gir en myk, behagelig og svært høy absorberende overflate for såret, som bidrar til å beskytte det mot ytterligere skade eller infeksjon. Bandasjen absorberer overflødig væske fra såret, samtidig som den opprettholder et fuktig tilhelingsmiljø, noe som bidrar til å fremskynde helingsprosessen.

Den ikke-klebende utformingen av bandasjen gjør at den enkelt og smertefritt kan fjernes fra huden eller sårstedet, uten å forårsake ytterligere ubehag eller skade. Bandasjen har et ytre lag med lav friksjon som ikke kleber, som gjør den enkel å påføre og fjerne, selv i sensitive eller ømfintlige områder.

10-delers pakken gir en praktisk og kostnadseffektiv måte å fyll opp med denne svært effektive sårbandasjen. Hver del er individuelt pakket inn og steril, noe som sikrer at den er trygg og hygienisk for bruk i medisinske omgivelser eller hjemme.

Samlet sett er TIELLE Non Adhesive Foam Dressing en viktig gjenstand for enhver helsepersonell eller person som leter etter for å sikre riktig pleie og tilheling av et bredt spekter av sårtyper. Med sin myke, absorberende og ikke-klebende design er denne skumbandasjen det perfekte valget for effektiv og komfortabel sårpleie.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice