Beeovita
Fortimel Compact Protein Skogfrukt 24 flasker 125 ml
Fortimel Compact Protein Skogfrukt 24 flasker 125 ml

Fortimel Compact Protein Skogfrukt 24 flasker 125 ml

Fortimel Compact Protein Waldfrucht 24 Fl 125 ml

  • 207.46 USD

    You save 0.00 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 62.68 USD / -16%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør NUTRICIA SA
  • Varenummer: 6290335
  • EAN 8716900570285

Beskrivelse

Fortimel Compact protein Forest fruit 24 flasker 125 ml

Fortimel Compact protein Forest fruit 24 flasker 125 ml er en kosttilskuddsdrikk som er utviklet spesielt for personer som sliter med underernæring, vekttap og andre helsemessige forhold . Dette produktet gir alle de essensielle næringsstoffene og mineralene som kroppen din trenger for å opprettholde god helse og energinivå.

Drikken er tilgjengelig i en deilig skogsfruktsmak, som gjør den mer behagelig å konsumere. Den inneholder proteiner, karbohydrater og fett av høy kvalitet som gir vedvarende energi hele dagen. Det har også essensielle vitaminer og mineraler som sikrer at kroppen din får alle de næringsstoffene den trenger.

Dette produktet er ideelt for personer som gjennomgår medisinske behandlinger som kjemoterapi, stråling eller kirurgi. Det bidrar til å forhindre vekttap og underernæring ved å tilføre alle de nødvendige næringsstoffene som kreves for å opprettholde en sunn kroppsvekt. Den er også egnet for personer som har problemer med å svelge fast føde på grunn av tannproblemer, svelgkomplikasjoner og andre forhold.

Fortimel Compact-proteinet Skogfrukt 24 flasker 125 ml kommer i en pakke med 24, hver flaske som inneholder 125 ml av drikken. Den er lett å bære og konsumere mens du er på farten, noe som gjør den til en praktisk løsning for personer med travle timeplaner. Hvis du ønsker å forbedre din generelle helse og energinivå, er dette produktet det perfekte kosttilskuddet for deg.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice