Beeovita

MANU SENSA håndleddsbandasje XS høyre hudfarget

MANU SENSA Handgelenkbandage XS rechts hautfarben

  • 122.70 USD

    You save 0.00 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør OTTO BOCK SUISSE AG
  • Varenummer: 6216379
  • EAN 4032767131877

Beskrivelse

MANU SENSA håndleddsbandasje XS hudfarge høyre

MANU SENSA håndleddsbandasje XS i hudfarge er spesialdesignet for høyre hånd. Det er en håndleddsstøtte av topp kvalitet som gir utmerket kompresjon og stabilitet til håndleddet. Håndleddsbandasjen er laget av et pustende materiale som holder huden tørr og komfortabel hele dagen. Materialet er hypoallergent og skånsomt mot huden, noe som gjør det ideelt for personer med sensitiv hud.

XS-størrelsen sikrer at bandasjen sitter tett på håndleddet, og gir maksimal støtte og beskyttelse. Bandasjens hudfarge er subtil, noe som gjør den egnet for bruk på jobb, i sport eller i sosiale omgivelser. Håndleddsbandasjens stropp er justerbar, slik at du kan justere bandasjens stramhet etter dine preferanser. Håndleddsbandasjen er enkel å ta på og av.

MANU SENSA håndleddsbandasje XS i hudfarge høyre er perfekt for personer som er i ferd med å komme seg etter håndleddsskader, har svake eller ustabile håndledd, eller trenger støtte under sportsaktiviteter. Med håndleddsbandasjen på kan du utføre oppgaver uten å bekymre deg for håndleddssmerter eller skader. Bandasjen er vaskbar, gjenbrukbar og slitesterk, og gir langvarig komfort og støtte for håndleddet. Gi håndleddet ditt den beste omsorgen og beskyttelsen det fortjener med MANU SENSA håndleddsbandasje XS i riktig hudfarge.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice