Beeovita
Fortimel Compact Neutral 4 Flasker 125 ml
Fortimel Compact Neutral 4 Flasker 125 ml

Fortimel Compact Neutral 4 Flasker 125 ml

Fortimel Compact Neutral 4 Fl 125 ml

  • 33.95 CHF

    You save 0.00 CHF / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 12.28 CHF / -20%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør NUTRICIA SA
  • Varenummer: 6211531
  • ATC-kode V06DB
  • EAN 8716900569623

Ingredients:

Beskrivelse

Fortimel Compact Neutral 4 flasker 125 ml

Fortimel Compact Neutral 4 flasker 125 ml er et høyenergi, ernæringsmessig komplett kosttilskudd i flytende form. Dette produktet er spesielt utviklet for personer som opplever underernæring, vekttap på grunn av sykdom, eller som er i ferd med å komme seg etter operasjoner. Det anbefales også for pasienter med svekket immunsystem eller de som trenger ernæringsstøtte.

Den kompakte formen til Fortimel Compact Neutral 4 flasker 125 ml gjør den enkel å bære og konsumere, slik at brukere kan ta den når som helst på dagen. Dette ernæringsmessige tette kosttilskuddet er fullpakket med essensielle næringsstoffer og høykvalitetsproteiner, som er essensielle for vedlikehold av muskelmasse, reparasjon av kroppsvev og fremme av immunsystemet.

Den nøytrale smaken til Fortimel Compact gjør det enkelt å blande med andre drikker, smoothies eller kosttilskudd, noe som gjør den svært allsidig og fleksibel. I tillegg er det fri for gluten og laktose, noe som gjør det til et ideelt produkt for personer med gluten eller laktoseintoleranse.

Fortimel Compact Neutral 4 flasker 125 ml er formulert for å gi brukerne en balanse mellom karbohydrater, proteiner og fett, for å hjelpe dem med å møte deres daglige ernæringsbehov. Det er en utmerket måte å supplere ditt vanlige kosthold på, og sikre at du får i deg alle næringsstoffene du trenger for å opprettholde god helse.

Samlet sett er Fortimel Compact Neutral 4 flasker 125 ml et must-ha-produkt for personer som trenger en praktisk, effektiv og velsmakende måte å oppnå optimal ernæring på. Med sin nøytrale smak og høye næringsinnhold er den et utmerket valg for de som ønsker å opprettholde eller forbedre sin helse og velvære.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice