Beeovita
Dixa Linfrø PhEur BIO fullstendig renset 1 kg
Dixa Linfrø PhEur BIO fullstendig renset 1 kg

Dixa Linfrø PhEur BIO fullstendig renset 1 kg

Dixa Leinsamen PhEur BIO ganz nachgereinigt 1 kg

  • 30.83 USD

Utbeholdning
Cat. F
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: DIXA AG
  • Varenummer: 6073106
  • EAN

Beskrivelse

Dixa linfrø PhEur BIO fullstendig renset 1 kg

Vår Dixa linfrø PhEur BIO fullstendig renset 1 kg er et førsteklasses kvalitetsprodukt som er perfekt for de som leter etter et naturlig og sunt tillegg til kostholdet. Disse linfrøene er hentet fra nøye utvalgte åkre, som sikrer at de er av høyeste kvalitet.

En av hovedfordelene med linfrøene våre er deres høye innhold av omega-3-fettsyrer. Omega-3 er avgjørende for helsen vår og er kjent for å ha en rekke fordeler, inkludert å redusere betennelse og forbedre hjertehelsen. Vår Dixa linfrø PhEur BIO fullstendig renset 1 kg inneholder en høy dose omega-3, noe som gjør den til et utmerket tillegg til enhver diett.

I tillegg til omega-3 innholdet er linfrøene våre også høye i fiber , som er avgjørende for å opprettholde et sunt fordøyelsessystem. De er også rike på lignaner, en type antioksidanter som har vært knyttet til en rekke helsemessige fordeler, inkludert kreftforebygging.

Vår Dixa linfrø PhEur BIO fullstendig renset 1 kg er helt naturlig, organisk og GMO -gratis, noe som gjør det til et godt valg for de som er opptatt av kvaliteten og renheten til maten. Vi legger stor vekt på å sikre at linfrøene våre er fullstendig renset og fri for urenheter, og sikrer at du får mest mulig ut av kjøpet.

Så uansett om du ønsker å forbedre hjertehelsen din, øk din fordøyelsessystemet, eller bare legg til en sunn og naturlig ingrediens til kostholdet ditt, vår Dixa Linfrø PhEur BIO fullstendig renset 1 kg er det perfekte valget.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice