Beeovita

Warmies Minis varme leketøysbjørn liggende beige

Warmies Minis Wärme-Stofftier Bär liegend beige

  • 43.09 USD

    Du lagrer 0 / 0%
Utbeholdning
Cat. G
Legg til mer for større rabatter!

Kjøp 2 og spar 13.72 USD / -17%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Вistributør SUPAIR CARE AG
  • Varenummer: 6006558
  • EAN 4260101893741

Beskrivelse

Warmies Minis Heat-Stuffed Animal Bear Beige Liggende

Warmies Minis Heat-Stuffed Animal Bear Beige Lying er en perfekt kosefølge for både barn og voksne. Dette bedårende kosedyret er laget av myke og myke materialer i en nøytral beige farge, noe som gjør det perfekt for å matche enhver rominnredning. Men det som skiller denne bjørnen fra andre kosedyr er dens unike evne til å gi varme og komfort.

Denne minibjørnen er fylt med naturlige hvetekorn og lavendel, som kan varmes opp i en mikrobølgeovn for en varm og beroligende opplevelse. Bare plasser den i en mikrobølgeovn i 30 sekunder, og bjørnen vil gi varme og komfort i opptil en time, noe som gjør den perfekt for kjølige netter eller for å roe ned etter en lang dag.

Laget av materialer av høy kvalitet, er dette kosedyret trygt og holdbart, noe som gjør det perfekt for barn i alle aldre. Med sin myke og myke tekstur vil barn elske å kose seg med den, og foreldre vil sette pris på de beroligende fordelene den gir.

Warmies Minis Heat-Stuffed Animal Bear Beige Liggende er den perfekte gaven til alle som ønsker å kose seg og holde seg varm. Den er både funksjonell og stilig og vil garantert bli en hit for alle som trenger ekstra komfort og varme.

Bestill din Warmies Minis Heat-Stuffed Animal Bear Beige Liggende i dag og opplev de trøstende fordelene med dette bedårende og funksjonelle kosedyret.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice