Beeovita
Mr Muscle glasskeramisk rengjøringsmiddel Cera-fix 200 ml
Mr Muscle glasskeramisk rengjøringsmiddel Cera-fix 200 ml

Mr Muscle glasskeramisk rengjøringsmiddel Cera-fix 200 ml

Mr Muscle Glaskeramikreiniger Cera-fix 200 ml

  • 10.12 CHF

    You save 0.00 CHF / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SC JOHNSON GMBH
  • Varenummer: 5992609
  • EAN 4016300017057

Beskrivelse

Mr Muscle Glass Ceramic Cleaner Cera-fix 200 ml

Vi introduserer Mr Muscle Glass Ceramic Cleaner Cera-fix 200 ml - den ultimate løsningen for rask og enkel rengjøring av glass og keramiske overflater.

Denne kraftige formelen er laget med materialer av høyeste kvalitet for å gi en dyp rengjøring som fjerner selv de tøffeste flekker og skitt. Den er perfekt for bruk på overflater som keramiske kokeplater, ovnsdører, glassvinduer og til og med dusjvegger.

Takket være den hurtigvirkende formelen kan denne rengjøringsmidlet raskt trenge gjennom smuss og skitt, noe som gjør det enkelt å tørke bort med minimal innsats. Den gir også en stripefri glans, slik at overflatene dine ser like gode ut som nye.

Mr Muscle Glass Ceramic Cleaner Cera-fix 200 ml har et brukervennlig munnstykke som gjør det enkelt å påføre rengjøringsmidlet direkte på overflatene dine. Alt du trenger å gjøre er å spraye rengjøringsmiddelet på overflaten, tørke av det med en ren klut eller svamp og deretter skylle grundig for en vakker, glitrende finish.

Ikke bare er dette rengjøringsmidlet svært effektivt, men det er også trygt å bruke. Den er laget av ikke-farlige materialer som ikke skader overflatene dine, noe som gjør den perfekt for daglig bruk.

Samlet sett, hvis du leter etter en svært effektiv, brukervennlig og sikker løsning for rengjøring av glass og keramiske overflater, da er Mr Muscle Glass Ceramic Cleaner Cera-fix 200 ml det perfekte produktet for deg. Kjøp den i dag og få gnisten tilbake til hjemmet ditt!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice