Beeovita

YOU Neglelakk nr. 06 11 ml

YOU Nagellack Nr. 06 11 ml

  • 24.78 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. I
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør YOU COSMETICS AG
  • Varenummer: 5876783
  • EAN

Beskrivelse

Vi introduserer YOU neglelakk nr. 06 11 ml

Gjør deg klar til å male neglene med YOU neglelakk nr. 06 11 ml - den perfekte nyansen for enhver anledning. Denne nydelige neglelakken kommer garantert til å snu hodet og gi et statement uansett hvor du går.

Høykvalitetsformel

Neglelakken vår er formulert med ingredienser av høy kvalitet som både er lang- holdbar og sponbestandig. Du kan være sikker på at neglene dine vil holde seg fantastiske i flere dager takket være vår eksepsjonelle formel.

Bred børstepåføring

Den brede børsten på neglelakken vår gjør det enkelt å påføre med bare ett slag. Du vil bli overrasket over hvor perfekt glatte og jevne neglene dine vil se ut med bare én påføring av neglelakken vår.

Beautiful Shade

YOU neglelakk nr. 06 er en vakker nyanse av knallrødt som utfyller enhver hudtone og antrekk. Du kan bruke den til formelle arrangementer, fester eller til og med på kontoret. Denne nyansen er allsidig nok til å brukes hele året og er perfekt for enhver anledning.

Innebygd UV-beskyttelse

Vår formel er bygget med UV-beskyttelse, noe som betyr at neglene dine vil hold deg levende og vakker selv i det sterkeste sollys. Du kan rocke neglene med selvtillit og vite at de vil holde seg flotte hele dagen lang.

Stor flaskestørrelse

YOU neglelakk nr. 06 kommer i en stor 11 ml flaske , noe som betyr at du vil kunne glede deg over den nye neglelakken din i lang tid fremover. Den vakre nyansen og den langvarige formelen vil garantert gjøre den til en av dine nye stifter i neglelakkkolleksjonen din.

Bestill din YOU neglelakk nr. 06 i dag

Gjør deg klar til å bli forelsket i vår YOU neglelakk nr. Den vakre nyansen, den langvarige formelen og den brukervennlige brede børsten vil garantert gjøre den til din nye lakk. Bestill din i dag og gi neglene dine den kjærligheten og oppmerksomheten de fortjener.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice