Beeovita

YOU Neglelakk nr. 96 11 ml

YOU Nagellack Nr. 96 11 ml

  • 24.78 USD

Utbeholdning
Cat. I
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments

Beskrivelse

YOU neglelakk nr. 96 11 mL: Langvarig farge for vakre negler

Du fortjener det beste når det kommer til neglene dine, og derfor er YOU neglelakk nr. 96 det perfekte valget for alle som vil ha høykvalitets, langvarig farge som holder seg lys og levende i flere dager. Denne neglelakken er det perfekte tillegget til skjønnhetsrutinen din, og den vil garantert bli en av favorittnyansene dine når du vil legge til en nyans av farge til utseendet ditt.

Funksjoner og fordeler:

  • Høykvalitetsformel: Denne neglelakken er spesielt formulert for å gi intens farge og langvarig ytelse som ikke fliser eller falmer lett.
  • Trygt for neglene dine: Vi vet at helsen til neglene dine er viktig for deg, og derfor er neglelakken vår trygg og skånsom for neglene dine. Den er fri for skadelige kjemikalier, som formaldehyd, toluen og DBP.
  • Forfriskende nyanse: Du vil elske den forfriskende nyansen til denne neglelakken. Det er en vakker blanding av blått og lilla, som gir en kul touch til neglene dine.
  • Enkel å påføre: Den brede børsten gjør det enkelt å påføre neglelakken jevnt og jevnt. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for striper eller ujevne resultater når du bruker den.
  • Stor verdi: Med 11 mL neglelakk i hver flaske, representerer dette produktet stor verdi og gir deg mange muligheter til å eksperimentere med forskjellige negleutseende.

Slik bruker du:

  1. Rengjør neglene med neglelakkfjerner.
  2. Påfør en base coat for å beskytte neglene og hjelpe neglelakken å feste seg bedre.
  3. Påfør neglelakken med den brede børsten. Start ved bunnen av neglene og beveg deg oppover i jevne, jevne slag.
  4. Om nødvendig, påfør et andre strøk etter at det første har tørket helt.
  5. Avslutt med et toppstrøk for å beskytte neglene og få fargen til å vare lenger.

Med YOU neglelakk nr. 96 kan du nyte vakker, langvarig farge på neglene. Prøv det i dag og se selv hvilke fantastiske resultater du kan oppnå!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice