Beeovita
Herba hårslips 4cm frotée brun 4 stk
Herba hårslips 4cm frotée brun 4 stk

Herba hårslips 4cm frotée brun 4 stk

Herba Haarbinder 4cm frottée braun 4 Stk

  • 10.16 USD

På lager
Cat. I
Tilgjengelige 4 stykker
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
Beløp i en pakke. 4

Beskrivelse

Herba Hair Tie 4 cm Frotée Brown 4 stykker

Leter du etter hårbånd som ikke bare holder håret sikkert på plass, men også holder det sunt? Prøv Herba Hair Tie 4cm Frottée Brown 4 stykker, og du vil ikke angre! Disse multifunksjonelle hårbåndene kommer ikke bare i en pakke med fire, men de er også laget av mykt, absorberende frottémateriale som er skånsomt mot håret ditt og bidrar til å redusere brudd.

Herba Hair Tie 4cm Frotée Brown 4 pieces er perfekt for alle typer hår, fra tykt og krøllete til fint og rett. Den unike designen til disse hårbåndene gjør at de holder håret på plass uten å trekke eller skade det. De er også ideelle for de som lider av hårbrudd, tynning eller hårtap.

Den brune fargen på disse hårbåndene gjør dem perfekte for hverdagsbruk, enten du skal på jobb, løper ærend eller trener. De er allsidige nok til å matche ethvert antrekk og gir et snev av eleganse til ditt generelle utseende. Størrelsen på 4 cm gjør dem ideelle for å binde opp hestehaler, boller og andre frisyrer.

Når du kjøper Herba Hair Tie 4cm Frotée Brown 4 pieces, får du fire høykvalitets hårbånd som er bygget for å vare. De er enkle å rengjøre, og du kan maskinvaske dem med resten av tøyet uten å bekymre deg for å skade dem.

Legg til Herba Hair Tie 4cm Frotée Brown 4 pieces til din hårtilbehørssamling i dag og nyt den ultimate kombinasjonen av stil, komfort og funksjonalitet!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice