Beeovita
Herba hårslips 5,6cm sort 6 stk
Herba hårslips 5,6cm sort 6 stk

Herba hårslips 5,6cm sort 6 stk

Herba Haarbinder 5.6cm schwarz 6 Stk

  • 15.44 USD

På lager
Cat. F
Tilgjengelige 16 stykker
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
Hårpynt

Beskrivelse

Herba Hair Tie 5,6cm Svart 6 stk


Herba Hair Tie 5,6 cm Black 6 stk er et viktig tilbehør for alle som ønsker å holde håret på plass komfortabelt og sikkert. Disse hårbåndene er laget av materialer av høy kvalitet som er skånsomme mot håret ditt og vil ikke forårsake skade eller brekkasje.

Herba Hair Tie 5,6 cm Black 6 stk er designet for å holde håret oppe i en stram og sikker knul eller hestehale, og de er perfekte for alle hårtyper. Disse hårbåndene er også flotte for treningsøkter eller andre fysiske aktiviteter, siden de ikke vil skli eller skli rundt.

Herba Hair Tie 5,6 cm Black 6 stk kommer i en pakke med seks, slik at du alltid har en reserve når du trenger det. Den svarte fargen er perfekt for alle som vil ha et klassisk og elegant utseende, og disse hårbåndene er allsidige nok til å matche ethvert antrekk eller stil.

Disse hårbåndene er enkle å bruke og vil ikke forårsake ubehag eller hodepine, selv etter lange perioder med bruk. Herba Hair Tie 5,6 cm Black 6 stk er det perfekte tilbehøret for alle som ønsker å holde håret sitt ser flott ut og føles komfortabelt hele dagen lang.

Bestill din Herba Hair Tie 5,6 cm Black 6 stk i dag og opplev komforten og tryggheten som disse hårbåndene gir!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice