Beeovita

Absorin vaskekluter 25x28cm engangs 900 stk

Absorin Waschlappen 25x28cm einweg 900 Stk

  • 210.29 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør MEDIQ SUISSE AG
  • Varenummer: 5766698
  • EAN

Beskrivelse

Absorin vaskeklut 25x28cm engangs 900 stk

Absorin vaskeklut er designet for å gi eksepsjonell hygiene og renslighet. Den har en myk og absorberende tekstur som gjør den perfekt for rengjøring og desinfisering av pasienter uten å forårsake irritasjon eller ubehag. Vaskekluten er laget av materialer av høy kvalitet, noe som gjør den holdbar og langvarig. Med en størrelse på 25x28cm gir den et tilstrekkelig overflateareal til å rengjøre selv de største områdene uten å bruke for mange kluter.

Dette produktet kommer i en pakke med 900 stykker, noe som gjør det til et perfekt valg for store klinikker, sykehus eller andre medisinske institusjoner der total hygiene er en topp prioritet. Hver vaskeklut er til engangsbruk, så du trenger ikke å bekymre deg for spredning av bakterier til andre overflater, og avhending av dem er raskt og enkelt, noe som gjør dem mer praktiske enn tradisjonelle vaskekluter. Absorin vaskekluter er trygge for bruk på alle hudtyper, inkludert sensitiv hud, noe som gjør det til et utmerket valg for pasienter i alle aldre.

Absorin-vaskekluten er en praktisk og kostnadseffektiv løsning for å opprettholde hygienen og rensligheten til ditt medisinske anlegg. Dens høye absorberingsevne og myke tekstur gjør den ideell for bruk i alle situasjoner der rask og effektiv rengjøring er nødvendig. Bestill din i dag og begynn å gi pasientene dine best mulig pleie.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice