Beeovita

Aromasan Hydrolat Roman Chamomile Organic 1000 ml

Aromasan Hydrolat Römische Kamille Bio 1000 ml

  • 93.24 USD

Utbeholdning
Cat. I
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: AROMASAN SARL
  • Varenummer: 5688432
  • EAN 7640135751595

Beskrivelse

Aromasan Hydrolate Roman Chamomile Organic 1000 ml

Aromasan Hydrolate Roman Chamomile Organic 1000ml er en kraftig, helt naturlig hydrosol som er perfekt for å fremme hudens generelle helse og velvære. Produsert med kun organisk kamille av høyeste kvalitet, er dette hydrolatet fullpakket med potente antioksidanter og anti-inflammatoriske forbindelser som arbeider for å rense, berolige og forynge huden.

I motsetning til tradisjonelle eteriske oljer, er hydrosoler skånsommere og mindre konsentrerte, noe som gjør dem til et tryggere og mer allsidig alternativ for de som ønsker å nyte fordelene med aromaterapi uten risiko for hudirritasjon eller andre uheldige effekter. Aromasan Hydrolate Roman Chamomile Organic 1000ml er et utmerket tillegg til enhver hudpleierutine, siden dens nærende, fuktighetsgivende egenskaper bidrar til å fukte og balansere huden, slik at den ser og føles myk, glatt og strålende ut.

Takket være sin evne til å roe ned og berolige huden, er dette hydrolatet også et effektivt middel for en rekke hudproblemer, inkludert akne, eksem og rosacea. Påfør ganske enkelt hydrosolen på berørte områder med en myk bomullspute, eller dugg den over ansiktet og halsen som en del av din daglige hudpleierutine for å nyte de mange fordelene.

Aromasan Hydrolate Roman Chamomile Organic 1000 ml er 100 % ren og organisk, og fri for sterke kjemikalier eller tilsetningsstoffer, noe som gjør den til et trygt og sunt valg for deg og huden din.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice