Beeovita

Aromasan laurbæreter/olje organisk 100 ml

Aromasan Lorbeer Äth/öl Bio 100 ml

  • 252.70 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. Z
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør AROMASAN SARL
  • Varenummer: 5662220
  • EAN 7640133755328

Beskrivelse

Aromasan Laurel Eth/Oil Organic 100 ml: En potent løsning for ulike plager

Aromaterapi har vært i praksis i århundrer, og bruken av essensielle oljer har blitt populær over tid. Organiske essensielle oljer er mye verdsatt for sine utallige terapeutiske egenskaper, spesielt innen aromaterapi. Aromasan Laurel Eth/Oil Organic 100 ml er en ren og naturlig eterisk olje som har fått enorm popularitet på grunn av sine mange helsefordeler.

Terapeutiske fordeler

Aromasan Laurel Eth/Oil Organic 100 ml er eksklusivt tilberedt av organisk dyrkede laurbærblader som er nøye destillert for å trekke ut den rene eteriske oljen. Den oppnådde oljen har sterke antiseptiske, antimikrobielle og antivirale egenskaper. Det har også skildret bemerkelsesverdig suksess i å bekjempe ulike luftveis- og fordøyelsesproblemer. Denne organiske essensielle oljen hjelper til med å lindre muskel- og leddsmerter, leddgikt, kronisk bronkitt, bihulebetennelse og astma når den brukes i diffusorer, kompresser eller salver.

Påføring og bruk

Aromasan Laurel Eth/Oil Organic 100 ml er en allsidig eterisk olje med en behagelig aroma egnet for ulike bruksområder, inkludert

  • Aromaterapidiffusorer: Tilsett 4-5 dråper av oljen i en eterisk oljespreder. Det bidrar til å redusere mentalt stress, lindre hodepine og forbedre åndedrettsfunksjonene.
  • Personlig pleie: Tilsett noen dråper av oljen i badevannet for å berolige musklene eller bland med bæreolje for å massere inn på huden for å lindre smerter.
  • Desinfeksjonsmiddel: Denne eteriske oljen kan brukes til rengjøring og desinfisering av overflater i hjemmet ditt.

Hvorfor velge Aromasan Laurel Eth/Oil Organic 100 ml?

Aromasan Laurel Eth/Oil Organic 100 ml er rent organisk og fri for syntetiske kjemiske stoffer; derfor er det trygt å bruke, og gir mange helsemessige fordeler. Det er et unisex-produkt som passer for alle aldre og hudtyper. Med en holdbarhet på 2 til 3 år kommer denne eteriske oljen i en solid flaske med en dråpetopp for å forhindre søl.

Få hendene på denne organiske essensielle oljen og forbedre ditt generelle velvære med Aromasan Laurel Eth/Oil Organic 100 ml.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice