Beeovita

Medidor neopren manual 2kg grønn 1 par

Medidor Neoprenhantel 2kg grün 1 Paar

  • 55.71 USD

    Du lagrer 0 / 0%
Utbeholdning
Cat. G
Legg til mer for større rabatter!

Kjøp 2 og spar 15.50 USD / -15%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Вistributør MEDIDOR AG
  • Varenummer: 5650814
  • EAN

Beskrivelse

Medidor Neopren Dumbbell 2kg Green 1 Pair

Medidor Neopren Dumbbell 2kg Green 1 Pair er en perfekt løsning for alle dine treningsbehov. Laget av høykvalitets støpejern, er disse manualene dekket med et lag av premium neoprenmateriale som gir et mykt og behagelig grep. Neoprenmaterialet sikrer også at manualene er slitesterke og langvarige, noe som gjør dem perfekte for alle nivåer av treningsentusiaster, fra nybegynnere til profesjonelle idrettsutøvere.

Vekten på 2 kg til Medidor Neopren-hantel er ideell for en rekke øvelser inkludert styrketrening, toning og forming av muskler. Hantelparet kommer med en unik og elegant design som gir et snev av stil til treningsrutinen din. Den livlige grønne fargen tilfører en behagelig fargetone til treningsrommet og motiverer deg til å presse deg selv hardere under treningsøktene.

Meddor Neopren Dumbbell 2 kg er perfekt for både innendørs og utendørs treningsøkter. Neoprenmaterialet er vannavstøtende, slik at du kan bruke manualene komfortabelt selv om du svetter mye. Det sklisikre grepet sikrer at manualene ikke sklir under treningsøktene dine, noe som minimerer risikoen for ulykker og skader.

Hvis du leter etter et rimelig og høykvalitets sett med manualer, kan Medidor Neopren manual 2 kg grønn 1 par er et flott alternativ. Bestill nå og ta treningsøktene dine til neste nivå!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice