Beeovita
Aromasan Cassia eter/olje 30 ml
Aromasan Cassia eter/olje 30 ml

Aromasan Cassia eter/olje 30 ml

Aromasan Cassia Äth/öl 30 ml

  • 62.46 USD

Utbeholdning
Cat. Z
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: AROMASAN SARL
  • Varenummer: 5653853
  • EAN 7640133753157

Beskrivelse

Aromasan Cassia Eth / olje 30 ml

Vi introduserer Aromasan Cassia Eth / olje 30 ml - en essensiell olje av førsteklasses kvalitet som garantert vil bringe en følelse av ro og avslapning til livet ditt. Denne essensielle oljen er 100 % ren og naturlig og inneholder ingen kunstige dufter eller kjemikalier.

Den essensielle oljen fra Cassia utvunnet fra barken til Cinnamomum kassia-treet er kjent for sin varme, krydrede duft og sine mange helsemessige fordeler. Det har blitt brukt i tradisjonell kinesisk medisin i århundrer for å hjelpe til med fordøyelsen, fremme sunne blodsukkernivåer og redusere betennelse.

Aromasan Cassia Eth / olje 30 ml kommer i en praktisk dråpeflaske som gjør den enkel å bruke for aromaterapi eller lokal påføring. Når den er spredt, gir den en varm og innbydende aroma som fyller rommet ditt, og skaper en avslappet og koselig atmosfære. Du kan også blande den med en bærerolje og påføre den lokalt for en beroligende og varmende massasje.

Denne eteriske oljen er et must for de som elsker den naturlige helbredende kraften til eteriske oljer. Så hvorfor vente? Få hendene på Aromasan Cassia Eth / oil 30 ml og nyt de mange fordelene som følger med den.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice