Beeovita
Vitility shower coating whole arm
Vitility shower coating whole arm

Vitility shower coating whole arm

Vitility Duschüberzug ganzer Arm

  • 46.49 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 14.80 USD / -17%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør SUPAIR CARE AG
  • Varenummer: 5627293
  • EAN 8718885910247
Beløp i en pakke. 1

Beskrivelse

Vitility dusjbelegg hele armen

Hvis du er noen som har gips eller sår på armen og er redd for å bli våt under dusjen eller bruke andre væsker, kan Vitility Shower Coating Whole Arm akkurat være løsningen du har lett etter. Designet for å holde såret eller gipset tørt og sikkert, er dette hele armdusjbelegget laget av høykvalitets lateksfritt materiale som er både vanntett og gjenbrukbart.

Vitility Shower Coating Whole Arm er spesielt designet for å dekke hele armen fullstendig og skape en tett forsegling rundt håndleddet eller albuen under dusj eller andre vannbaserte aktiviteter. Den måler 36 cm x 73 cm i størrelse, og passer for alle typer armstørrelser og -lengder.

I tillegg er dette armdusjbelegget enkelt å bruke og behagelig å ha på seg. Åpningen av belegget er sikret med et praktisk elastisk bånd som sikrer en tettsittende passform og hindrer vann i å trenge inn. I tillegg er det slitesterkt og langvarig, noe som gjør det til en utmerket investering for personer som trenger langvarig bruk.

Vitility Shower Coating Whole Arm er også egnet for personer med sensitiv hud, siden den er fri for lateks og andre potensielt skadelige materialer. Den er også egnet for personer med allergi mot spesifikke materialer, og sikrer at alle kan dra nytte av dens vanntette beskyttelse.

Til slutt er rengjøring og vedlikehold av dette dusjbelegget også enkelt, siden det kan vaskes og gjenbrukes flere ganger. Så hvis du trenger en pålitelig og effektiv løsning for å holde gips eller sår tørt og beskyttet mens du dusjer eller deltar i andre vannaktiviteter, er Vitility Shower Coating Whole Arm den perfekte løsningen.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice