Beeovita
Premeno Duo Vag Supp 5 mg 10 stk
Premeno Duo Vag Supp 5 mg 10 stk

Premeno Duo Vag Supp 5 mg 10 stk

Premeno Duo Vag Supp 5 mg 10 Stk

  • 29.98 USD

Utbeholdning
Cat. I
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: INOPHARM GMBH
  • Varenummer: 5577075
  • ATC-kode G02CX99
  • EAN 4013273500012
Type Vag Supp
Dose, mg 5
Opprinnelse MD
Beløp i en pakke. 10
Lagringstemperatur. min 15 / max 25 ℃

Ingredients:

Beskrivelse

Premeno Duo Vag Supp 5 mg 10 stk

Premeno Duo Vag Supp 5 mg er et medikament som brukes til å behandle symptomer på vaginal atrofi inkludert vaginal tørrhet, svie, kløe, smerte under samleie og urinveissymptomer forbundet med overgangsalder.

Hver boks inneholder 10 vaginale stikkpiller som settes inn i skjeden én gang daglig ved hjelp av den medfølgende applikatoren. Stikkpillene inneholder den aktive ingrediensen østradiolhemihydrat, som er et naturlig forekommende hormon som hjelper til med å gjenopprette vaginalslimhinnen og lindre symptomer forbundet med vaginal atrofi.

Premeno Duo Vag Supp 5 mg er egnet for kvinner som går gjennom overgangsalder eller postmenopausal, og den kan også brukes av kvinner som har fått fjernet eggstokkene. Det er viktig å snakke med legen din før du bruker denne medisinen for å sikre at den er trygg for deg.

Denne medisinen er utviklet for å brukes vaginalt og bør ikke tas oralt. Det bør ikke brukes hvis du har en historie med brystkreft, blodpropp, leversykdom, eller hvis du er gravid eller ammer.

Premeno Duo Vag Supp 5 mg kan bidra til å lindre symptomer på vaginal atrofi og forbedre generell livskvalitet for kvinner i overgangsalder. Det er en pålitelig medisin som har blitt klinisk bevist å være effektiv i behandling av vaginale atrofisymptomer.

Kjøp Premeno Duo Vag Supp 5 mg 10 stk i dag for å lindre symptomene på vaginal atrofi og gjenvinne selvtilliten og komforten.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice