Beeovita
Louis Widmer Soin Emulsion Hydro Act UV30 Non Parfumé 50 ml
Louis Widmer Soin Emulsion Hydro Act UV30 Non Parfumé 50 ml

Louis Widmer Soin Emulsion Hydro Act UV30 Non Parfumé 50 ml

Louis Widmer Soin Emulsion Hydro Act UV30 Non Parfumé 50 ml

  • 53.91 USD

    Du lagrer 0 / 0%
Utbeholdning
Cat. I
Legg til mer for større rabatter!

Kjøp 2 og spar 15.00 USD / -15%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Вistributør LOUIS WIDMER AG
  • Varenummer: 5526379
  • EAN 7611480001659

Beskrivelse

Louis Widmer Soin Emulsion Hydro-Act UV30 Non Parfumé 50 ml

Louis Widmer Soin Emulsion Hydro-Act UV30 Non Parfumé er en kraftig og lett fuktighetskrem designet for å beskytte huden mot de skadelige effektene av solen. Dette produktet er ideelt for daglig bruk og passer for alle hudtyper. Med en SPF på 30 gir den bredspektret beskyttelse mot UVA- og UVB-stråler, og forhindrer solbrenthet, for tidlig aldring og hudskader.

Denne ikke-fettete emulsjonen inneholder en unik blanding av aktive ingredienser som gir intens hydrering og beroliger huden, og etterlater den myk og smidig. Formelen inkluderer vitamin E, hyaluronsyre og panthenol, som jobber sammen for å forbedre hudens elastisitet og forhindre tap av fuktighet.

I motsetning til andre solkremer, har Louis Widmer Soin Emulsion Hydro-Act UV30 Non Parfumé en silkemyk tekstur som trekker raskt inn i huden, uten å etterlate noen hvite rester eller klissete. Den ikke-komedogene formelen sikrer at den ikke tetter til porene eller forårsaker kviser, noe som gjør den til et ideelt valg for de med akne-utsatt eller sensitiv hud.

Louis Widmer Soin Emulsion Hydro-Act UV30 Non Parfumé er dermatologisk testet, hypoallergen og fri for parabener, dufter og konserveringsmidler. Det kompakte 50 ml-røret gjør det enkelt å bære og påføre mens du er på farten, noe som gjør det til et viktig produkt for utendørsaktiviteter eller daglig bruk.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice