Beeovita
durgol express hurtigavkalkingsflaske 500 ml
durgol express hurtigavkalkingsflaske 500 ml

durgol express hurtigavkalkingsflaske 500 ml

durgol express Schnell-Entkalker Fl 500 ml

  • 13.17 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. Z
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør DUERING AG
  • Varenummer: 5443558
  • EAN 7610243008010

Beskrivelse

Durgol Express hurtigavkalkingsflaske 500 ml

Durgol Express hurtigavkalkingsflaske 500 ml er en effektiv og hurtigvirkende løsning for å fjerne kalk- og kalsiumavleiringer fra ulike husholdningsapparater og overflater. Dette avkalkingsmiddelet er laget i Sveits og har en kraftig formel som effektivt løser opp harde vannavleiringer uten å skade overflater eller apparater.

Funksjoner og fordeler

  • Rasktvirkende: Durgol Express Quick Descaler fungerer på bare noen få minutter, noe som gjør den til en praktisk løsning for travle husholdninger.
  • Effektiv: Den kraftige formelen til dette avkalkingsmiddelet fjerner effektivt kalk- og kalsiumavleiringer fra kaffemaskiner, vannkoker, dusjhoder, kraner og mange andre typer overflater.
  • Trygt: Durgol Express Quick Descaler Bottle 500 ml er trygg og enkel å bruke. Det er et ikke-giftig, biologisk nedbrytbart og matsikkert produkt som er egnet for bruk i husholdninger med barn og kjæledyr.
  • Allsidig: Dette avkalkingsmiddelet kan brukes med en lang rekke apparater og overflater, inkludert rustfritt stål, keramikk, glass og plast.

Hvordan bruke

Det er enkelt å bruke Durgol Express hurtigavkalkingsflaske 500 ml. Fortynn bare løsningen i henhold til instruksjonene på flasken, påfør den på overflaten eller apparatet som skal avkalkes, og la det stå i noen minutter. Skyll deretter grundig med vann. For spesielt gjenstridige kalkavleiringer kan det være nødvendig med en ny påføring.

Konklusjon

Hvis du leter etter en rask, effektiv og sikker løsning for å fjerne kalk- og kalsiumoppbygging fra husholdningsapparater og overflater er Durgol Express hurtigavkalkingsflaske 500 ml et utmerket valg. Det er et allsidig, ikke-giftig og brukervennlig produkt som vil få apparater og overflater til å se rene og skinnende ut.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice