Beeovita
Vabelle intimbarberolje 30 ml
Vabelle intimbarberolje 30 ml

Vabelle intimbarberolje 30 ml

Vabelle Intimrasieröl 30 ml

  • 58.97 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 19.12 USD / -18%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør RHEIN BRANDS GMBH
  • Varenummer: 5305833
  • EAN 4260231450739

Beskrivelse

Vabelle Intimate Shaving Oil 30 ml

Vabelle Intimate Shaving Oil 30 ml er et revolusjonerende produkt designet spesielt for kvinners intime barberingsbehov. Den helt naturlige oljeblandingen bidrar ikke bare til å oppnå en jevn, tett barbering, men beroliger og beroliger også huden, og reduserer risikoen for irritasjon, rødhet og barberhår. Den kompakte størrelsen og den praktiske dråpepakningen gjør den enkel å påføre og perfekt for reiser.

Funksjoner og fordeler

  • Fuktighetsgivende formel: Vabelle Intimate Shaving Oil inneholder naturlige oljer som fukter og gir næring til huden, og etterlater den myk og smidig.
  • Tettere barbering: Oljeformelen hjelper til med å holde huden smurt, slik at høvelen glir jevnt og forhindrer brannskader og hakk.
  • Reduserer inngrodde hår: Oljeblandingen hjelper til med å fjerne døde hudceller og forhindre inngrodde hår ved å holde porene rene og åpne.
  • Helt naturlige ingredienser: Laget med 100 % naturlige ingredienser, inkludert jojobaolje, søt mandelolje og eterisk lavendelolje, er Vabelle Intimate Shaving Oil skånsom mot huden og fri for skadelige kjemikalier og giftstoffer.

Hvordan bruke

Påfør noen dråper Vabelle Intimate Shaving Oil på kjønnsområdet, bena eller et hvilket som helst ønsket område som skal barberes. Masser forsiktig i sirkler, og sørg for at oljen dekker hele området som skal barberes. Barber med en ny eller skarp barberhøvel, følg den naturlige retningen for hårvekst. Skyll området med vann og tørk.

Kundeanmeldelser

"Jeg elsker denne barberoljen! Den etterlater huden min myk og glatt, og den gjør barberingen til en lek. Ikke mer brannskader eller irritasjon!" - Susan

"Jeg var nølende først, men bestemte meg for å prøve, og jeg er så glad jeg gjorde det! Dette er nå et hellig gral-produkt for meg. Huden min er så glatt og blir aldri irritert. Dessuten lukter oljen fantastisk!" - Sarah

Bestill i dag og få en jevn, rolig og hydrert barbering

Bestill i dag og opplev forskjellen på en jevn, tett barbering uten irritasjon. Vabelle Intimate Shaving Oil er perfekt for alle hudtyper og kommer i en kompakt størrelse på 30 ml, noe som gjør den perfekt for reiser.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice