Beeovita

Actimove Carpal S høyre

Actimove Carpal S rechts

  • 135.95 CHF

    You save 0.00 CHF / 0%
Utbeholdning
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments

Beskrivelse

Actimove Carpal S Høyre

Acimove Carpal S Right er en håndleddsstøtte designet for å lindre smerte og ubehag forbundet med karpaltunnelsyndrom og andre håndleddsskader.

Nøkkelfunksjoner

  • Thumb Spica: Denne støtten har en thumb spica som gir ekstra støtte og stabilitet til håndleddet og tommelen. Denne funksjonen er spesielt nyttig for de som har fått forstuinger eller brudd i området.
  • Justerbar: Actimove Carpal S Right er fullt justerbar, slik at brukere kan tilpasse nivået av kompresjon og støtte til deres spesifikke behov. Denne funksjonen sikrer maksimal komfort og effektivitet.
  • Pustende stoff: Håndleddsstøtten er laget av et lett, pustende stoff som holder huden kjølig og komfortabel selv under lengre perioder med bruk.
  • Enkel å bruke: Actimove Carpal S Right er enkel å ta på og av takket være dens enkle design og praktiske borrelåslukkinger. Støtten kan også vaskes i maskin for enkel rengjøring og vedlikehold.

Fordeler

Acimove Carpal S Right gir en rekke fordeler til de som lider av håndleddssmerter og skader, inkludert:

  • Redusert smerte: Støtten hjelper til med å lindre smerte og ubehag forbundet med karpaltunnelsyndrom, håndleddsforstuinger og andre skader ved å gi ekstra støtte og kompresjon til det berørte området.
  • Øk mobiliteten: Den fleksible utformingen av støtten betyr at den ikke begrenser bevegelsen, slik at brukerne kan fortsette med sine daglige aktiviteter uten avbrudd.
  • Forbedret tilheling: Håndleddsstøtten bidrar til å fremme heling og fremskynder restitusjonsprosessen ved å gi stabilitet og kompresjon til det berørte området.

Acimove Carpal S Right er en effektiv håndleddsstøtte av høy kvalitet som gir lindring fra smerte og ubehag forbundet med karpaltunnelsyndrom og andre håndleddsskader. Dens justerbare design og pustende stoff gir maksimal komfort og tilpasning, noe som gjør den til et utmerket valg for alle som leter etter en pålitelig og praktisk løsning.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice