Beeovita
Oligopharm Kupfer Lös 60 mg/l 250 ml
Oligopharm Kupfer Lös 60 mg/l 250 ml

Oligopharm Kupfer Lös 60 mg/l 250 ml

Oligopharm Kupfer Lös 60 mg/l 250 ml

  • 64.89 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -2.60 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør OLIGOPHARM S.A.
  • Varenummer: 5281297
  • EAN 7640143510535

Beskrivelse

Oligopharm kobbersol 60 mg / l 250 ml

Vi introduserer Oligopharm Copper Sol, en flytende formel som tilbyr en omfattende løsning for å øke helsen og velværet til plantene dine. Produktet består av kobber i løselig form, med en konsentrasjon på 60 mg per liter.

Vår plantevekstfremmer er spesialprodusert for å gi plantene dine den sårt tiltrengte ernæringen samtidig som den hjelper plantene dine med å absorbere næringsstoffer og mineraler effektivt. Kobbersolløsningen består av elementært kobber, som er kjent for å forbedre planteveksten, forbedre rotsystemet og fremme blomst- og fruktsyklusen.

Kobber er et naturlig forekommende element som er høyt verdsatt for sine ulike fordeler og egenskaper, inkludert dets evne til å øke planteavlingene og motstanden mot skadedyr og soppinfeksjoner. Kobbersolløsningen vår er spesielt formulert for å gi maksimale fordeler, for eksempel stimulerende enzymer som forbedrer planteveksten og bryte ned giftstoffer til ufarlige mineraler.

Produktet vårt er allsidig og kan brukes til et bredt spekter av planter, inkludert grønnsaker, korn og frukt. Vår kobbersolløsning er trygg for bruk siden den ikke inneholder skadelige kjemikalier eller tilsetningsstoffer.

Oligopharm Copper Sol er enkel å bruke og er kompatibel med de fleste vanningssystemer. Det anbefales å påføre daglig til ønsket resultat er oppnådd. Kobbersolløsningen vår gir også utmerket valuta for pengene, siden vår 250 ml flaske er i stand til å behandle opptil en dekar land.

Ikke la plantene dine lide lenger. Bestill din Oligopharm Copper Sol i dag og oppdag hvorfor den er et foretrukket valg blant bønder, gartnere og hagebrukere over hele verden.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice