Beeovita

Actimove Manus Forte L/XL svart høyre

Actimove Manus Forte L/XL schwarz rechts

  • 75.89 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments

Beskrivelse

Actimove Manus Forte L / XL svart høyre

Actimove Manus Forte er en avansert håndledds- og håndbøyle designet for å gi maksimal støtte, stabilitet og beskyttelse til håndleddet og hånden under sportsaktiviteter eller daglige bevegelser. Dette spesielle produktet er ment for høyre side og kommer i sort farge med L / XL størrelse. Produktet er laget av materialer av høy kvalitet, som pustende og fukttransporterende stoffer, og er designet med avanserte ergonomiske funksjoner for å sikre en komfortabel og tettsittende passform.

Manus Forte har en unik design, som er ment å gi overlegen støtte til håndleddet og håndleddet. Støtten har et justerbart stroppsystem som lar deg tilpasse kompresjonsnivået og støtten, slik at du kan variere spennens intensitet etter dine preferanser. Produktet har et funksjonelt og ergonomisk design, som betyr at det gir maksimal støtte og stabilitet uten å påvirke håndleddet eller håndens bevegelighet, slik at du enkelt kan utføre aktivitetene dine.

Actimove Manus Forte anbefales for postoperative eller posttraumatiske skader, gjentatte belastningsskader og forstuinger eller belastninger i håndleddet og hånden. Produktet er enkelt å ta av og på, og det følger med en brukervennlig manual som gir veiledning om hvordan du bruker og bruker bøylen. Legg merke til at dette er høyreversjonen av bøylen, og den er kompatibel med størrelsene L/XL.

Opsummert er Actimove Manus Forte L / XL svart høyre en førsteklasses håndledds- og håndstøtte som tilbyr avansert støtte, stabilitet og beskyttelse til håndleddet og håndleddet. Den er laget av materialer av høy kvalitet, har en funksjonell og ergonomisk design, og er enkel å bruke. Hvis du leter etter et håndledd og en håndstøtte som kan hjelpe deg å komme deg etter en skade, forhindre ytterligere skade eller støtte deg under sportsaktiviteter, er Actimove Manus Forte et utmerket valg.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice