Beeovita

ALEGRO LAN FORTE kort stretchbandasje 12cmx5m bomull 10 stk

ALEGRO LAN FORTE Kurzzugbinde 12cmx5m Baumw 10 Stk

  • 202.29 USD

    Du lagrer 0 / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Legg til mer for større rabatter!

Kjøp 2 og spar 61.12 USD / -16%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments

Beskrivelse

Produktbeskrivelse:

ALEGRO LAN FORTE kort stretchbandasje er et 12cmx5m bomullsbandasjesett som inneholder 10 deler. Det er en høykvalitets bandasje som effektivt kan gi kompresjon til det berørte området for å fremme helbredelse. Den er perfekt for personer som lider av akutte skader som forstuinger, strekk eller kontusjoner.

Det som skiller ALEGRO LAN FORTE kortstrekkbandasjen fra andre bandasjer på markedet er at den er laget av 100 % bomull. Dette gjør den hypoallergen og skånsom mot huden, noe som gjør den ideell for de med sensitiv hud eller utsatt for allergi. Bomullsmaterialet lar også huden puste, og reduserer risikoen for hudirritasjon og infeksjon.

Den korte strekkteknologien til bandasjen gir utmerket kompresjon samtidig som den sikrer ubegrenset bevegelse. Bandasjens elastisitet gir mulighet for gradvis kompresjon som bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen, redusere hevelse og betennelse.

ALEGRO LAN FORTE kortstrekkbandasje kan enkelt påføres av alle, enten det er helsepersonell eller enkeltperson. Lengden gjør at den kan vikles rundt det berørte området flere ganger, og dens bredde gir fullstendig dekning og støtte.

Avslutningsvis er ALEGRO LAN FORTE kortstrekkbandasje et utmerket produkt som gir et høyt nivå av kompresjon, støtte og komfort. Den er perfekt for alle som trenger å lindre smertene og hevelsene forårsaket av akutte skader raskt.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice