Beeovita

Aromasan rosmarin eter/olje Sør-Afrika 15 ml

Aromasan Rosmarin Äth/öl Süd Afrika 15 ml

  • 43.73 USD

Utbeholdning
Cat. Z
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: AROMASAN SARL
  • Varenummer: 4731367
  • EAN 7640135740605

Beskrivelse

Aromasan Rosemary Ether/Oil South Africa 15 ml

Vi introduserer Aromasan Rosemary Ether/Oil fra Sør-Afrika! Denne essensielle oljen utvinnes gjennom dampdestillasjon fra bladene til rosmarinplanten som dyrkes i de frodige åkrene i Sør-Afrika. Resultatet er en kraftig og allsidig olje som er perfekt for en rekke bruksområder i ditt daglige liv.

Fordelene med rosmarineter/olje

Fordelene med rosmarinolje er mange. Den er kjent for sin evne til å øke hukommelsen og kognitiv funksjon, noe som gjør den ideell for studenter, travle fagfolk og eldre. Denne oljen er også utmerket for sine smertestillende egenskaper, og kan brukes til å lindre hodepine, muskel- og leddsmerter og menstruasjonssmerter. Det er også en kraftig immunforsterker og kan bidra til å beskytte mot ulike sykdommer.

Hvordan bruker du rosmarineter/olje

Det finnes utallige måter å bruke rosmarinolje på, noe som gjør den til et must-have i ditt eteriske oljesett. Du kan bruke den i en diffuser for å skape et beroligende og avslappende miljø eller legge til noen dråper i badekaret for en spa-lignende opplevelse. Hvis du lider av leddsmerter, tilsett noen dråper en bæreolje og masser den inn i det berørte området for lindring.

Om Aromasan

Aromasan er et anerkjent og pålitelig eterisk oljemerke som er stolt av å tilby produkter av høyeste kvalitet. Alle våre oljer er rene og fri for skadelige tilsetningsstoffer eller kjemikalier. Vi henter rosmarinoljen vår fra Sør-Afrika, hvor den dyrkes og høstes med omhu.

Bestill din Aromasan Rosemary Ether/Oil i dag!

Opplev de mange fordelene med rosmarinolje selv! Bestill din 15 ml flaske fra Aromasan i dag og begynn å oppdage alle måtene du kan bruke den til å berike livet ditt.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice