Beeovita

Admiral kikkert 8x32

Admiral Fernglas 8x32

  • 313.68 USD

    Du lagrer 0 / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Legg til mer for større rabatter!

Kjøp 2 og spar 52.00 USD / -9%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Вistributør GMC TRADING AG
  • Varenummer: 4750488
  • EAN 7612006602114

Beskrivelse

Admiral Kikkert 8x32

Opplev ekte klarhet og presisjon med Admiral Kikkert 8xDenne høyytelses kikkerten er utstyrt med avansert optikk og en lett, slitesterk design for å gi den ultimate seeropplevelsen for friluftsentusiaster, sportsfans , jegere og fuglekikkere.

Overlegen optikk

Admiral-kikkerten 8x32 har fullt flerbelagte linser og førsteklasses Bak-4-prismer for å levere levende, skarpe og lyse bilder selv i dårlige lysforhold. Med 8x forstørrelse og 32 mm objektivdiameter kan du se hver eneste detalj av målet ditt med utrolig klarhet og presisjon, enten du ser på en fotballkamp eller beundrer dyrelivet.

Lett og slitesterk

Konstruert med førsteklasses materialer, er Admiral kikkerten 8x32 bygget for å tåle de tøffeste utendørsforholdene. Den robuste, støtbestandige kroppen er laget av høykvalitets aluminiumslegering og dekket med en sklisikker, ergonomisk gummirustning for forbedret grep og komfort. Med en vekt på bare 17,6 gram er de enkle å bære rundt og vil ikke belaste armer og nakke under lange timer med bruk.

Praktiske funksjoner

Admiral-kikkerten 8x32 kommer med en rekke funksjoner for å forenkle utendørsaktiviteter. Den sentrale fokusknappen og dioptrijusteringen lar deg justere fokus og klarhet til dine preferanser, mens de vridde øyemusklene gir en komfortabel og tilpasset passform for brukere med eller uten briller. Kikkerten leveres også med en bæreveske, nakkestropp, linsedeksler og rengjøringsklut for enkel transport og vedlikehold.

Garanti

Vi står bak kvaliteten og påliteligheten til Admiral-kikkerten vår 8x32 og tilbyr 1 års produsentgaranti for din trygghet. Hvis du støter på problemer med kikkerten din, er vårt vennlige kundestøtteteam tilgjengelig 24/7 for å hjelpe deg.

Invester i din lidenskap for friluftsliv og nyt verden i HD med Admiral Kikkert 8x32 i dag!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice