Beeovita

Aromasan hydrolat fjellsmak 250 ml

Aromasan Hydrolat Bergbohnenkraut 250 ml

  • 48.94 USD

Utbeholdning
Cat. I
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: AROMASAN SARL
  • Varenummer: 4733716
  • EAN 7640133752181
Type liq

Beskrivelse

Aromasan Hydrolate Winter Savory 250 ml

Aromasan Hydrolate Winter Savory 250 ml er en naturlig, plantebasert løsning for å forbedre din helse og skjønnhet. Ekstrahert fra den friske urten Winter Savory, er dette hydrolatet rikt på soppdrepende, antibakterielle og antivirale egenskaper. Den er flott for å fremme generell velvære med sine immunforsterkende egenskaper og kan brukes til å avhjelpe hudsykdommer som akne, eksem og psoriasis.

Dette hydrolatet er helt naturlig og fri for syntetiske dufter, noe som gjør det trygt å bruke på selv de mest sensitive hudtypene. Den er også fri for alkohol eller konserveringsmidler, vanligvis funnet i konvensjonelle hudpleieprodukter, noe som gjør den til et ideelt alternativ for de som har allergier eller er følsomme for visse kjemikalier.

Aromasan Hydrolate Winter Savory 250 ml kommer i en beleilig størrelse flaske som passer lett i vesken eller reisevesken. Den kan brukes på en rekke måter, inkludert som toner, ansiktsmist eller som en ingrediens for DIY hudpleieprodukter. Dens milde og nærende egenskaper gjør den til et utmerket valg for folk i alle aldre som ønsker å forbedre hudens utseende og nyte de helsemessige fordelene til naturlige ingredienser.

Hvis du leter etter en helt naturlig, skånsom og effektiv hudpleieløsning, er Aromasan Hydrolate Winter Savory 250 ml perfekt for deg. Den vil gi deg en luksuriøs og overbærende hudpleieopplevelse, samtidig som den nærer og revitaliserer huden din for å avdekke en strålende og sunn hudfarge.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice