Beeovita
Eucerin Hyal Urea Night Care 50ml
Eucerin Hyal Urea Night Care 50ml

Eucerin Hyal Urea Night Care 50ml

Eucerin Hyal Urea Nachtpflege 50 ml

  • 63.24 USD

Utbeholdning
Cat. F
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: Eucerin
  • Varenummer: 4655867
  • EAN

Beskrivelse

Eucerin Hyal Urea Nachtpflege 50 ml

Eucerin Hyal Urea Nachtpflege 50 ml er en nærende nattkrem som retter seg mot tørr og ru hud. Den er formulert med en kombinasjon av hyaluronsyre og urea, som bidrar til å forbedre hudens fuktighetsbevaring og myke opp grove flekker.

Hyaluronsyren i kremen gir et dypt nivå av hydrering til huden, slik at den føles fyldig, smidig og ungdommelig. Det bidrar også til å redusere forekomsten av fine linjer og rynker. Kombinasjonen av urea og hyaluronsyre forbedrer hudens naturlige forsvarsbarriere, som bidrar til å beskytte den mot ytre miljøskader.

Denne nattkremen passer for alle hudtyper, og spesielt for de med ekstremt tørr og grov hud. Den er enkel å påføre og absorberes raskt, og etterlater ingen rester. Den ikke-fettete formelen sørger for at huden din ser frisk og strålende ut neste morgen.

For best resultat, bruk Eucerin Hyal Urea Nachtpflege 50 ml regelmessig som en del av hudpleierutinen din. Påfør på ansikt og hals før sengetid, etter rens og toning. Våkn opp neste dag og glød med vakker, fyldig og sunn hud.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice