Beeovita

NICOLE DIEM LESEBR SAFARI 3.5

NICOLE DIEM LESEBR SAFARI 3.5

  • 29.65 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -1.19 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør NICOLE DIEM
  • Varenummer: 4668522
  • EAN 7642119583420

Beskrivelse

Nicole Diem Leserb Safari 3.5

Nicole Diem Leserb Safari 3.5 er det perfekte verktøyet for å forbedre leseopplevelsen din. Laget med materialer av høy kvalitet, er denne leseren designet med tanke på din komfort. Enheten har en 3,5-tommers skjerm, nøyaktig berøringskontroll og krystallklar skjerm, slik at du kan lese uten å anstrenge øynene.

Safari 3.5 veier bare 85 gram, noe som gjør den til den perfekte reisefølget. Med sin slanke og stilige design passer den lett i lommen eller vesken. Leseren har en innebygd Bluetooth-funksjon, som lar deg enkelt koble til andre enheter og dele leseopplevelsen din med andre.

Safari 3.5 har lang batterilevetid, slik at du kan lese i timevis uten avbrudd . Den støtter flere formater, inkludert EPUB, PDF, TXT og HTML, og gir deg tilgang til millioner av bøker og dokumenter. Leseren har også en innebygd ordbok som gir definisjoner for vanskelige ord og forbedrer leseopplevelsen din.

Denne enheten passer for alle aldre og lesenivåer. Enten du er student, profesjonell eller tilfeldig leser, er Safari 3.5 det perfekte verktøyet for å hjelpe deg med å forbedre leseferdighetene dine og nyte en flott leseopplevelse.

Invester i Nicole Diem Leserb Safari 3.5 i dag og oppdag en ny leseverden!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice