Beeovita

Phytodor Bach blomsterplantespray med nødessenser refill 50

Phytodor Bachblüten Pflanzen-Spray mit Notfallessenzen refill 50

  • 40.78 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -1.63 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør IMP LTD.
  • Varenummer: 4478566
  • EAN

Beskrivelse

Phytodor Bach Flower Plants Spray med Emergency Essences Refill 50ml

Phytodor Bach Flower Plants Spray med Emergency Essences Refill 50ml er et unikt produkt som er spesielt formulert for å hjelpe deg med å håndtere følelsene dine og håndtere hverdagens stress og angst. Dette produktet bruker naturlige ingredienser og de helbredende kreftene til Bach-blomstermidler for å gi en beroligende og avslappende effekt på sinn og kropp.

Naturlige ingredienser

Phytodor Bach Flower Plants Spray med Emergency Essences Refill 50ml er laget med helt naturlige ingredienser som er trygge og effektive. Den inneholder en blanding av essensielle oljer fra ulike planter, inkludert lavendel, kamille og rosmarin, for å gi en beroligende aroma som kan fremme avslapning og redusere stressnivået.

Bach-blomstermidler

Bach-blomstermidler er et naturlig helbredende system som bruker blomsteressenser til å behandle følelsesmessige ubalanser og fremme mental og fysisk velvære. Phytodor Bach Flower Plants Spray med Emergency Essences Refill 50 ml inkluderer en blanding av flere Bach-blomstermidler, inkludert Cherry Plomme, Clematis, Impatiens, Rock Rose og Star of Bethlehem, for å hjelpe deg å oppnå en tilstand av følelsesmessig balanse og stabilitet.

Enkel å bruke

Phytodor Bach Flower Plants Spray med Emergency Essences Refill 50ml er enkel å bruke og kan påføres direkte på huden din eller sprayes ut i luften for å skape en beroligende og avslappende atmosfære. Bare rist godt og spray etter behov for å oppleve fordelene med dette fantastiske produktet.

Sikkert og effektivt

Phytodor Bach Flower Plants Spray med Emergency Essences Refill 50ml er en trygg og effektiv måte å håndtere følelsene dine på, redusere stress og forbedre ditt generelle velvære. Den er fri for skadelige kjemikalier, tilsetningsstoffer og konserveringsmidler, noe som gjør den egnet for alle hudtyper.

Konklusjon

Hvis du leter etter en naturlig, trygg og effektiv måte å håndtere følelsene dine på, redusere stressnivået og fremme avslapning, er Phytodor Bach Flower Plants Spray med Emergency Essences Refill 50ml det perfekte produktet for deg. Den bruker naturlige ingredienser og Bach-blomstermidler for å hjelpe deg med å oppnå en tilstand av følelsesmessig balanse og stabilitet, og gir deg den tryggheten og avslappingen du trenger for å leve et lykkelig og sunt liv.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice