Beeovita
Accu-Chek Spirit ampulsystem 3,15ml 25 stk
Accu-Chek Spirit ampulsystem 3,15ml 25 stk

Accu-Chek Spirit ampulsystem 3,15ml 25 stk

Accu-Chek Spirit Ampullen System 3.15ml 25 Stk

  • 156.07 USD

    Du lagrer 0 / 0%
Utbeholdning
Cat. G
Legg til mer for større rabatter!

Kjøp 2 og spar 35.68 USD / -12%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Вistributør ROCHE DIABETES CARE
  • Varenummer: 4438928
  • EAN 4015630882908

Beskrivelse

Accu-Chek Spirit Ampoule System 3,15ml 25 stk

Accu-Chek Spirit Ampoule System 3,15 ml kommer i en pakke med 25 og er designet for bruk med Accu-Chek Spirit insulinpumpesystem. Dette systemet lar personer med diabetes enkelt og nøyaktig overvåke blodsukkernivået og administrere insulin.

Accu-Chek Spirit Ampoule System er en kostnadseffektiv og praktisk løsning for personer med diabetes som trenger insulinbehandling. Hver ampulle kan inneholde opptil 3,15 ml insulin, slik at brukerne kan nyte en langvarig tilførsel. I tillegg er Accu-Chek Spirit-ampullene designet for enkel bruk, og sikrer maksimal bekvemmelighet og minimalt ubehag ved administrering av insulin.

En av hovedfordelene med Accu-Chek Spirit Ampoule System er dens evne til å gi nøyaktig insulindosering. Accu-Chek Spirit insulinpumpesystemet er utstyrt med en innebygd insulindosekalkulator, som automatisk beregner riktig dose basert på brukerens blodsukkernivåer og andre faktorer. Dette sikrer at brukere får riktig dose insulin hver gang, og reduserer risikoen for komplikasjoner som hypoglykemi eller hyperglykemi.

Accu-Chek Spirit Ampoule System er også designet med sikkerhet i tankene. Ampullene er designet for å være manipulasjonssikre og gi beskyttelse mot kontaminering, noe som sikrer at insulinet forblir sterilt og trygt å bruke. I tillegg har Accu-Chek Spirit insulinpumpesystemet avanserte sikkerhetsfunksjoner som alarmer og varsler for å advare brukere om potensielle problemer som lave insulinnivåer eller pumpefeil.

Opsummert er Accu-Chek Spirit Ampoule System 3,15 ml 25 stk en trygg, effektiv og praktisk insulinleveringsløsning for personer med diabetes. Den er designet for å gi nøyaktig insulindosering og forenkle enkel insulinadministrasjon, samtidig som den sikrer maksimal sikkerhet og beskyttelse mot kontaminering.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice