Beeovita

Kendall AMD FOAM Plus bandasje 8,9x7,7cm 10 stk

Kendall AMD FOAM Plus Verband 8.9x7.7cm 10 Stk

  • 141.95 USD

Utbeholdning
Cat. G
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: SMEDICO AG
  • Varenummer: 4139717
  • EAN 5050683009123

Beskrivelse

Kendall AMD FOAM Plus Association 8,9x7,7cm 10 stk er en pakke med høykvalitets bandasjeputer designet for bruk i behandling av sår, spesielt de som er forårsaket av hudsår eller kirurgiske snitt. Disse bandasjene er laget av mykt, absorberende skum som bidrar til å dempe og beskytte såret, forhindre bakteriell kontaminering og fremme raskere tilheling.

AMD FOAM Plus Association forbindingsputer har blitt spesialbehandlet med et antimikrobielt middel kjent som polyheksametylenbiguanid (PHMB), som hjelper til med å drepe bakterier og forhindre infeksjon. Dette gjør dem til et ideelt valg for bruk i miljøer der infeksjonskontroll er avgjørende, for eksempel sykehus, klinikker og andre helsetjenester.

Klossene måler 8,9 x 7,7 cm, noe som gjør dem til den perfekte størrelsen for bruk på mindre sår. De kommer i en pakke med 10, noe som gjør dem til et praktisk og kostnadseffektivt valg for helsepersonell og pasienter.

Disse forbindingsputene er også enkle å bruke. De har en skånsom, selvklebende bakside som hjelper til med å holde dem på plass mens de jobber for å beskytte såret. Og fordi de er laget av skum, er de fleksible og tilpasser seg lett hudens kontur, noe som sikrer en komfortabel og sikker passform.

Kendall AMD FOAM Plus Association 8,9x7,7cm 10 stk er et utmerket valg for alle som leter etter en pålitelig og effektiv sårbandasje som gir overlegen beskyttelse mot infeksjon. Bestill din i dag og opplev forskjellen!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice