Beeovita

Alphanova SANTÉ soin minceur cellulite organisk 150 ml

Alphanova SANTÉ soin minceur cellulite Bio 150 ml

  • 47.18 USD

Utbeholdning
Cat. I
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: DLS IMPORT SARL
  • Varenummer: 4098622
  • EAN 3760075070229

Beskrivelse

Alpha Nova SANTÉ soin minceur cellulitt økologisk 150 ml

Alpha Nova SANTÉ soin minceur cellulite organic er et 100 % naturlig produkt som spesialiserer seg på å redusere cellulitter. Dette organiske produktet er beriket med essensielle næringsstoffer som fremmer fettforbrenning, noe som gjør det til et ideelt produkt for de som prøver å bekjempe cellulitter naturlig.

Dette 150 ml-produktet er formulert med naturlige ingredienser som har vært kjent for å forbedre sirkulasjonen, tone huden og redusere betennelse. Den kraftige blandingen inkluderer koffein, som bidrar til å forbedre blodstrømmen og redusere forekomsten av cellulitter, og ekstrakt av grønn te, som har vist seg å stimulere fettnedbrytningen.

Alpha Nova SANTÉ soin minceur cellulite økologisk inneholder mange andre ingredienser, som organisk grapefruktolje, jojobaolje og rosmarinolje, som er kjent for sine antiinflammatoriske og antioksidantegenskaper. Disse ingrediensene bidrar til å fremme hudhelsen og beskytte huden mot frie radikaler som forårsaker skade på huden. Dette produktet er også fritt for sterke kjemikalier og syntetiske dufter, noe som gjør det til et trygt og naturlig produkt for alle.

Dette organiske produktet har vist seg å være effektivt for å redusere cellulitter, forbedre hudtekstur og fremme et sunt, tonet utseende. Å bruke den daglig vil bidra til å forbedre utseendet til cellulitter og fremme en sunn, fast hud. Få din Alpha Nova SANTÉ soin minceur cellulite økologisk i dag og si farvel til cellulitter naturlig!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice