Beeovita

NESTLE LACTOPLUS HONNING 6M 0514

NESTLE LACTOPLUS HONIG 6M 0514

  • 28.54 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -1.14 USD / -2%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments

Beskrivelse

NESTLE LactoPlus HONEY 6M 0514

NESTLE LactoPlus HONEY 6M 0514 er en deilig og næringsrik yoghurtdrikk som er perfekt for de som ønsker å opprettholde helsen til fordøyelsessystemet. Laget med fersk melk, inneholder den milliarder av levende probiotika som bidrar til å styrke tarmen, regulere fordøyelsen og øke immunforsvaret.

Nøkkelfunksjoner:

  • Inneholder milliarder av levende probiotika
  • Laget med fersk melk
  • Regulerer fordøyelsen og styrker tarmhelsen
  • Styrker immunforsvaret
  • Deilig honningsmak
  • Har en holdbarhet på 6 måneder

NESTLE LactoPlus HONEY 6M 0514 er beriket med honning, som ikke bare bidrar til dens rike smak, men også forbedrer dens ernæringsmessige profil. Honning er rik på antioksidanter, antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaper, som bidrar til å forbedre den generelle helsen og forhindre infeksjoner og sykdommer.

Produktet er pakket i en praktisk 110 ml flaske, noe som gjør det enkelt å bære og konsumere på- farten. Enten du reiser, jobber eller bare er ute etter en rask matbit, er denne yoghurtdrikken et perfekt valg.

NESTLE LactoPlus HONEY 6M 0514 passer for folk i alle aldre og kan konsumeres som en frittstående drikke eller kombinert med din favoritt frokostblanding eller granola. Så hvorfor vente? Legg til denne deilige og næringsrike yoghurtdrikken til ditt daglige kosthold og nyt fordelene med en sunn tarm og et sterkt immunsystem.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice