Beeovita
Diamanter superabsorberende og luktbannerposer aktivert karbonvæske
Diamanter superabsorberende og luktbannerposer aktivert karbonvæske

Diamanter superabsorberende og luktbannerposer aktivert karbonvæske

Diamonds Superabsorber und Geruchsbanner Sachets Aktivkohle flüs

  • 158.00 USD

Utbeholdning
Cat. G
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
Beløp i en pakke. 100
Lagringstemperatur. min 15 / max 30 ℃

Beskrivelse

Diamanter superabsorbenter og lukt Bannerposer kull flytende tarmekskresjoner Ds 100 stk

Er du lei av ubehagelig lukt i hjemmet eller på arbeidsplassen? Se ikke lenger enn Diamonds superabsorbenter og luktbannerposer. Disse posene er spesielt utviklet for å absorbere fuktighet og lukt fra tarmekskresjoner raskt og effektivt.

Hemmeligheten bak deres effektivitet ligger i inkluderingen av aktivt kull. Dette kraftige stoffet er kjent for sin evne til å absorbere urenheter og eliminere lukt. Det hjelper også til å holde området rundt tørt, og forhindrer dannelsen av bakterier som kan føre til ubehagelig lukt.

Hver pakke inneholder 100 poser, noe som sikrer at du alltid har mye tilgjengelig for å bekjempe eventuelle luktproblemer som kan oppstå. Posene er enkle å bruke - bare plasser dem i området der lukt er et problem, for eksempel et bad eller et kjæledyrområde. De kan brukes på alle steder der tarmutskillelse er et problem.

Posene er også utrolig diskrete, uten synlige merker eller logoer. Dette sikrer at de smelter sømløst inn i enhver innredning, og vil ikke trekke oppmerksomheten til det aktuelle problemet.

I tillegg til deres luktbekjempende egenskaper er disse posene også superabsorberende, noe som gjør dem ideelle for rengjøring opp søl eller overflødig fuktighet. Hver pose kan absorbere opptil 1000 ml væske, noe som gjør dem til et viktig tillegg til ethvert hjem eller arbeidsplass.

Samlet sett er Diamonds superabsorbenter og luktbannerposer et must for alle som ønsker å holde plassen frisk og frisk. ren. Med sin kraftige absorberingsevne og luktbekjempende evner, vil de garantert bli en god løsning for ethvert luktproblem.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice