Beeovita
Hydrofilm PLUS vanntett sårbandasje 10x20cm steril 25 stk
Hydrofilm PLUS vanntett sårbandasje 10x20cm steril 25 stk

Hydrofilm PLUS vanntett sårbandasje 10x20cm steril 25 stk

Hydrofilm PLUS wasserdichter Wundverband 10x20cm steril 25 Stk

  • 136.33 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør IVF HARTMANN AG
  • Varenummer: 3965821
  • EAN 4049500631334

Beskrivelse

Hydrofilm PLUS Vanntett sårforbinding 10x20cm Steril 25 stk.

Hydrofilm PLUS vanntett sårforbinding 10x20cm Steril 25 stk.

Hydrofilm PLUS vanntett sårbandasje er en steril og vanntett bandasje som hjelper til med å helbrede sår og beskytte dem mot bakterier. Bandasjen er designet for å forbli sikkert på plass, selv når den utsettes for vann eller fuktighet, noe som gjør den ideell for bruk ved dusjing, bading eller svømming.

Med dimensjoner på 10x20 cm tilbyr Hydrofilm PLUS-bandasjen tilstrekkelig dekning for større sår, og kan enkelt trimmes ned for å passe til mindre sår. Bandasjen er laget av en tynn og pustende polyuretanfilm som bidrar til å holde sårene fuktige og tillater oksygenutveksling, noe som forbedrer helingsprosessen. Den har også en absorberende pute som forhindrer at såret fester seg til bandasjen.

Hydrofilm PLUS-bandasjen gir utmerket vedheft til huden, takket være det hypoallergene og lateksfrie limet. Dette betyr at bandasjen er trygg for bruk av personer med sensitiv hud eller lateksallergi. I tillegg kommer bandasjen i en steril pakke med 25 deler, noe som gjør den ideell for bruk i kliniske omgivelser, sykehus og hjemme.

Enten du har et mindre kutt eller et større sår som krever avansert behandling, Hydrofilm PLUS vanntett sårbandasje er en ideell løsning som gir god beskyttelse, enkel påføring og komfortabel bruk hele dagen.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice