Beeovita
Niltac Glue Remover Silikonspray 50 ml
Niltac Glue Remover Silikonspray 50 ml

Niltac Glue Remover Silikonspray 50 ml

Niltac Kleberentferner Silikon Spr 50 ml

  • 57.11 USD

Utbeholdning
Cat. F
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Varenummer: 3953918
  • EAN 5060148230009

Beskrivelse

Niltac Adhesive Remover Silikon Spr 50 ml

Niltac Adhesive Remover Silicone Spr 50 ml er en effektiv løsning spesielt utviklet for å fjerne limrester fra huden. Hvis du sliter med gjenstridige limrester, er denne sprayen din ultimate løsning. Den er designet med en skånsom formel og inneholder ikke alkohol eller løsemidler, noe som gjør den skånsom mot huden.

Niltac Adhesive Remover Silicone Spr 50 ml er perfekt for de som bruker medisinsk utstyr som stomiposer, kontinuerlige glukosemonitorer, insulinpumper og mer. Den kommer i en praktisk 50 ml sprayflaske, noe som gjør den enkel å bruke på farten. Du kan ta den med deg uansett hvor du går uten å bekymre deg for søl eller lekkasjer.

Silikonsprayen fungerer effektivt for å løse opp limet i stedet for å bryte det ned. Denne prosessen gjør det lettere å fjerne restene uten å skade huden. Den passer for alle hudtyper og kan brukes på sensitiv hud uten å forårsake ubehag.

Niltac Adhesive Remover Silicone Spr 50 ml er også perfekt for å fjerne limrester fra tape, bandasjer og bandasjer. Den er hurtigvirkende og etterlater ingen rester. Sprayen tørker raskt, og etterlater huden din ren og tørr. Det er også enkelt å rydde opp med såpe og vann.

Samlet sett er Niltac Adhesive Remover Silicone Spr 50 ml et must for alle som trenger å fjerne limrester fra huden eller andre overflater. Dens hurtigvirkende formel, praktiske størrelse og milde ingredienser gjør den til den perfekte løsningen for alle dine limfjerningsbehov.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice