Beeovita
Fresubin Energy Fiber DRINK Jordbær 4 flasker 200 ml
Fresubin Energy Fiber DRINK Jordbær 4 flasker 200 ml

Fresubin Energy Fiber DRINK Jordbær 4 flasker 200 ml

Fresubin Energy Fibre DRINK Erdbeere 4 Fl 200 ml

  • 40.54 USD

Utbeholdning
Cat. F
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments

Ingredients:

Beskrivelse

Fresubin Energy Fiber DRINK Strawberry Fl 4 200 ml

Fresubin Energy Fiber DRINK i Strawberry Fl 4 200 ml er en kosttilskuddsdrikk med høyt kaloriinnhold som er designet for å gi ekstra næring til personer som ikke klarer å få i seg nok essensielle næringsstoffer fra sitt vanlige kosthold. Denne drikken inneholder viktige vitaminer, mineraler og fiber, som er avgjørende for å opprettholde god helse og et balansert kosthold.

Denne tilskuddsdrikken er ideell for personer som er i ferd med å komme seg etter en sykdom, gjennomgår medisinsk behandling eller opplever problemer med å innta fast føde. Fresubin Energy Fiber DRINK er rik på energi, med hver 200 ml flaske inneholder 300 kalorier. Den inneholder også protein av høy kvalitet som er avgjørende for å vedlikeholde og reparere kroppens vev.

Strawberry Fl 4-smaken i denne tilskuddsdrikken er ikke bare velsmakende, men også full av næringsstoffer. En enkelt flaske inneholder alle den daglige anbefalte dosen av vitaminer, inkludert vitamin C, B6, og BI er også rik på essensielle mineraler som krom, selen og sink, som er avgjørende for å opprettholde god helse.

Fiberinnholdet i Fresubin Energy Fiber DRINK bidrar til å fremme god fordøyelse og avføring, og reduserer risikoen for forstoppelse, som er et vanlig problem hos personer som ikke klarer å få i seg nok fiber fra sitt vanlige kosthold. Denne drikken er også glutenfri og laktosefri, noe som gjør den egnet for personer med diettbegrensninger eller allergier.

Hvis du leter etter en praktisk måte å få den ekstra næringen og energien du trenger, uansett hvor du er, så er Fresubin Energy Fiber DRINK Strawberry Fl 4 200 ml det perfekte produktet for deg. Den kommer i en pakke som er lett å åpne, noe som gjør den perfekt for personer som alltid er på farten. Bestill din i dag og opplev de mange fordelene den gir!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice