Beeovita

PDS ledning 1,0mmx150cm ru fluffy violet 3 stk

PDS Kordel 1.0mmx150cm ru gefl violett 3 Stk

  • 1,467.18 USD

    Du lagrer 0 / 0%
Utbeholdning
Cat. G
Legg til mer for større rabatter!

Kjøp 2 og spar 122.61 USD / -4%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Вistributør JOHNSON & JOHNSON
  • Varenummer: 3789985
  • EAN

Beskrivelse

'PDS Cord 1.0mmx150cm RU Yellow Violet 3 PCs' er et høykvalitets, flerbruksledningssett som er perfekt for ulike bruksområder som krever en sterk og holdbar ledning. Hvert sett inneholder tre stykker ledning som er 1,0 mm i diameter og 150 cm i lengde.

Laget av materialer av førsteklasses kvalitet, er dette ledningssettet designet for å tåle hverdagens slitasje, noe som gjør det ideelt for bruk i både innendørs og utendørs miljøer. Snoren har også en dristig gul-fiolett farge som er godt synlig, noe som gjør den enkel å finne og bruke i enhver situasjon.

Enten du trenger å sikre utstyr, binde fast bagasje eller sikre en presenning, 'PDS-ledning 1,0 mmx150 cm RU Yellow Violet 3 PCs' er et pålitelig valg. Dens lette design og økte holdbarhet gjør den til det beste valget for camping, fotturer, fiske og andre utendørsaktiviteter.

Snoresettet er enkelt å bruke og kan knyttes i forskjellige knuter for å passe dine spesifikke behov. Dens allsidighet er ikke begrenset til utendørsaktiviteter, da den kan brukes til hjemmereparasjoner og gjør-det-selv-prosjekter, noe som gjør den til et viktig tillegg til enhver verktøykasse.

Så, hvis du leter etter en slitesterk, allsidig og pålitelig ledningssett som er perfekt for alle dine utendørs og innendørs behov, 'PDS Cord 1.0mmx150cm RU Yellow Violet 3 PCs' er det perfekte valget.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice