Beeovita

Bastos Viegas sugekompress 10x20cm usteril pose 25 stk

Bastos Viegas Saugkompresse 10x20cm unsteril Btl 25 Stk

  • 15.01 USD

Utbeholdning
Cat. G
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: SMEDICO AG
  • Varenummer: 3482100
  • EAN 5605622012438

Beskrivelse

Bastos Viegas Absorberende forbinding 10x20cm steril pose 25 stk.

Bastos Viegas absorberende bandasje er et sårpleieprodukt av høy kvalitet designet for å gi utmerket absorberingsevne og beskyttelse til sår. Hver pakke inneholder 25 sterile bandasjer, hver på 10x20 cm, og gir god dekning for større sår og skrubbsår.

Laget av materialer av topp kvalitet, inkludert svært absorberende fibre, er disse bandasjene ideelle for bruk på moderat til sterkt væskende sår, som sår, brannskader og traumatiske skader. De absorberende egenskapene sørger for at sårene holdes rene og tørre, fremmer raskere tilheling og minimerer risikoen for infeksjon.

Forbindingene er pakket i sterile poser, noe som sikrer at de forblir rene og hygieniske og er egnet for bruk i kliniske omgivelser eller hjemme. De sterile posene gjør dem også enkle å transportere, noe som gjør dem ideelle for bruk i førstehjelpsutstyr eller nødhjelpssituasjoner.

Bastos Viegas absorberende bandasje er lett å påføre og kan festes på plass med tape eller omslag. . Det myke, komfortable materialet tilpasser seg formen på såret, og gir en komfortabel og sikker passform. De er også ikke-klebende, slik at de ikke fester seg til såret, noe som gjør dem enkle å fjerne uten å forårsake smerte eller ytterligere skade.

Velg Bastos Viegas Absorberende forbinding for effektiv og effektiv sårpleie som gir maksimal beskyttelse og helbredende fordeler for sårene dine.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice