Beeovita
Carefree Plus Large Fresh truseinnlegg 48 stk
Carefree Plus Large Fresh truseinnlegg 48 stk

Carefree Plus Large Fresh truseinnlegg 48 stk

Carefree Maxi Slip Einlagen Fresh 48 Stk

  • 12.66 USD

Utbeholdning
Cat. F
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Merke: JOHNSON & JOHNSON
  • Varenummer: 7739992
  • EAN 3574661251493

Beskrivelse

Carefree Plus Large Fresh truseinnlegg 48 deler

Vi introduserer Carefree Plus Large Fresh truseinnlegg – den perfekte løsningen for kvinner som ønsker å føle seg friske og selvsikre hele dagen!

Carefree Plus Large Fresh truseinnlegg kommer i en pakke med 48 deler, og gir deg all beskyttelsen du trenger i en hel måned. Disse truseinnleggene er designet spesielt for kvinner med en større kroppsramme, og tilbyr ekstra dekning og sikrer fullstendig beskyttelse mot lekkasjer, flekker og lukt.

Med et mykt, bomullslignende trekk føles disse truseinnleggene komfortable mot huden din og ikke irritere eller forårsake ubehag. Kjernen i foringen er laget av kraftige absorberende materialer som raskt låser bort all fuktighet, og holder deg tørr og frisk hele dagen. Innleggene inneholder også et luktkontrollsystem som nøytraliserer enhver uønsket lukt, slik at du føler deg ren og selvsikker.

Disse truseinnleggene er enkle å bruke og kommer med selvklebende striper som holder dem sikkert på plass. De er også utrolig tynne og diskrete, noe som gjør dem perfekte for daglig bruk, periodeflekker eller lette blærelekkasjer. Du kan bruke disse innleggene sammen med favorittundertøyet ditt og glemme at de til og med er der.

Invester i Carefree Plus Large Fresh truseinnlegg 48 deler i dag og opplev friskhet og selvtillit hele dagen. Med sin overlegne kvalitet og avanserte funksjoner vil disse truseinnleggene garantert bli din nye essensielle hverdag.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice