Beeovita
Vasco Sensitive Undersøkelseshansker M latekspulverfri 100 stk
Vasco Sensitive Undersøkelseshansker M latekspulverfri 100 stk

Vasco Sensitive Undersøkelseshansker M latekspulverfri 100 stk

Vasco Sensitive Untersuchungs-Handschuhe M Latex ungepudert 100

  • 21.27 USD

På lager
Cat. G
Tilgjengelige 19 stykker
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
Engangshanske Engangshansker Ambidekstrøse hansker Allergivennlige hansker

Beskrivelse

Vasco Sensitive Examination Gloves M latekspulverfri 100 stk.

Disse lateksfrie undersøkelseshanskene er designet spesielt for personer med sensitiv hud. De er laget av materialer av høy kvalitet som er skånsomme mot huden og fri for lateksproteiner som kan forårsake allergiske reaksjoner. Hanskene er pudderfrie, noe som reduserer risikoen for kontaminering og gjør dem lettere å ta på og av.

Hanskene er tosidige, så de kan brukes på begge hender og er egnet for en rekke bruksområder, fra medisinske undersøkelser og prosedyrer til mathåndtering og rengjøring. De har en strukturert overflate som gir et sikkert grep, selv når de er våte, og elastisiteten deres sikrer en behagelig passform under lengre perioder med bruk.

Disse Vasco Sensitive undersøkelseshanskene kommer i en pakke med 100 stk, noe som gjør dem praktiske for bruk i større skala. De har størrelse M, som passer de fleste, og er til engangsbruk, noe som gjør dem til et hygienisk valg for enhver situasjon. De er også i samsvar med de relevante sikkerhets- og kvalitetsstandardene, så du kan stole på at de vil fungere etter hensikten.

Velg disse Vasco Sensitive Examination Gloves M latekspulverfrie 100 stk for et komfortabelt, pålitelig og hygienisk alternativ til tradisjonelle latekshansker.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice