Beeovita
Suprasorb X + PHMB HydroBalance sårbandasje 9x9cm antimikrobiell
Suprasorb X + PHMB HydroBalance sårbandasje 9x9cm antimikrobiell

Suprasorb X + PHMB HydroBalance sårbandasje 9x9cm antimikrobiell

Suprasorb X + PHMB HydroBalance-Wundverband 9x9cm antimikrobiell

  • 197.93 USD

Utbeholdning
Cat. G
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments

Beskrivelse

Suprasorb X + PHMB sårbandasje HydroBalance 9x9cm antimikrobielt 5 stk

Suprasorb X + PHMB sårbandasje HydroBalance er en svært effektiv antimikrobiell bandasje som fremmer sårheling. Denne pakken inneholder 5 deler, som hver måler 9x9 cm, og gir god dekning for en rekke sår.

HydroBalance-bandasjen er designet for å opprettholde et fuktig sårmiljø, og bidrar til å forhindre dannelse av skorper og fremme raskere tilheling. Den inneholder også PHMB, et kraftig antimikrobielt middel som bidrar til å forhindre bakterievekst og redusere risikoen for infeksjon.

Suprasorb X + PHMB sårbandasje er ideell for bruk på kroniske eller akutte sår, som sår, operasjonssår eller brannskader. Den selvklebende kanten sørger for at bandasjen holder seg på plass samtidig som den gjør det enkelt å fjerne når det er nødvendig.

Den unike designen til Suprasorb X + PHMB sårbandasje HydroBalance sikrer at den tilpasser seg tett til sårstedet, gir utmerket dekning og reduserer risikoen for lekkasjer eller søl. Den er også egnet for bruk under kompresjonsbandasjer, noe som gjør den til et ideelt valg for pasienter med venøse leggsår eller andre sirkulasjonsforstyrrelser.

Dette produktet er sterilt og klart til bruk rett ut av pakken. Den er lateksfri og hypoallergen, noe som gjør den egnet for bruk på selv de mest sensitive hudtyper.

Hvis du er ute etter en effektiv sårbandasje som fremmer raskere tilheling og bidrar til å forhindre infeksjon, er Suprasorb X + PHMB sårbandasje HydroBalance 9x9cm antimikrobielt 5 stk det perfekte valget.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice