Beeovita
Weleda Vital Havtorn Juiceflaske 200 ml
Weleda Vital Havtorn Juiceflaske 200 ml

Weleda Vital Havtorn Juiceflaske 200 ml

Weleda Sanddorn Vital Saft Fl 200 ml

  • 38.14 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Varenummer: 3283122
  • EAN 7611916124822

Beskrivelse

Weleda Tindvedjuice Fl 200 ml

Vi introduserer Weleda tindvedjuice Fl 200 ml, en deilig og næringsrik juice som utnytter kraften til tindvedbær. Denne juicen er hentet fra biodynamiske jordbruksmetoder, og er fullpakket med vitaminer, mineraler og antioksidanter som støtter kroppens generelle helse og velvære.

Hva gjør tindvedbær så spesielle? For det første er de utrolig rike på vitamin C, som kan bidra til å styrke immunforsvaret ditt og fremme sunn hud. De er også en stor kilde til vitamin E, som kan bidra til å beskytte cellene dine mot skade forårsaket av frie radikaler. I tillegg inneholder de flere mineraler som er avgjørende for god helse, inkludert kalium, magnesium og jern.

I tillegg til de ernæringsmessige fordelene, har tindvedjuice blitt brukt i århundrer i tradisjonell medisin for å behandle en rekke plager. Det sies å hjelpe mot alt fra fordøyelsesbesvær og forstoppelse til hudirritasjoner og sår.

Når du drikker Weleda Havtorn Juice Fl 200 ml, kan du nyte alle disse fordelene og mer. Denne juicen er laget av 100 % rene, økologiske tindvedbær, uten tilsatt sukker eller kunstige ingredienser. Den har en syrlig, syrlig smak som er perfekt for å nippe til alene eller blande i smoothies og andre drinker.

Hvis du leter etter en naturlig måte å øke helsen og vitaliteten på, prøv Weleda Sea Buckthorn Juice Fl 200 ml i dag. Kroppen din vil takke deg!

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice