Beeovita
STERILLIUM tomme flasker for 100ml o vipphette
STERILLIUM tomme flasker for 100ml o vipphette

STERILLIUM tomme flasker for 100ml o vipphette

STERILLIUM Leerflaschen für 100ml o Kippverschluss

  • 3.19 USD

    You save 0 USD / 0%
Utbeholdning
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 1.38 USD / -24%

Ikke refunderbar/ikke utskiftbar.
Safe payments
  • Tilgjengelighet: Utbeholdning
  • Leverandør IVF HARTMANN AG
  • Varenummer: 3214569
  • EAN 7615500064747

Beskrivelse

STERILLIUM tomme flasker for 100 ml med O-låshette

Er du på jakt etter en pålitelig og høykvalitets tom flaske som enkelt kan fylles med din favoritt hånddesinfeksjon? Se ikke lenger enn til STERILLIUMs tomme flasker på 100 ml, den ideelle løsningen for å bære eller oppbevare desinficeringsmiddelet ditt. Flaskene kommer med en O-klikkhette for enkel og sikker åpning og lukking.

Disse tomme flaskene er designet for å brukes med STERILLIUMs hånddesinfeksjonsmiddel, men de er også kompatible med andre flytende desinfeksjonsmidler. Med sin kompakte størrelse er den perfekt for reiser og bruk på farten. Når du kjøper dette produktet, vil du motta et sett med 10 tomme flasker, noe som sikrer at du alltid har en flaske tilgjengelig for enhver anledning.

De tomme flaskene til STERILLIUM er laget av høykvalitetsplast og er holdbare, lekkasjesikre og holdbare. De er enkle å rengjøre og fylle på, noe som gjør dem til et miljøvennlig og kostnadseffektivt valg for de som foretrekker å fylle på desinficeringsmiddel i stedet for å stadig kjøpe nye flasker.

Ikke stol på hvilken som helst beholder for å holde desinficeringsmiddelet ditt! Velg en tom flaske av høy kvalitet fra STERILLIUM, designet for å beskytte deg og dine kjære mot skadelige bakterier og bakterier.

Vurderinger (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice